Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Mars 2024

05 mar 2024
Infrastruktur och Logistikarenan: nätverksträff #1 2024 - Västmanland, Sörmland

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag som har eller arbetar med godstransporter.

Läs mer
05 mar 2024
Internationell e-handel B2C - Sörmland

Förbered din exportsatsning – vi ser ett alltmer förändrat och ökat digitalt beteendemönster hos konsumenter världen över. Möjligheterna att hitta kunder och nå nya intäktsströmmar på andra marknader genom e-handel har aldrig varit större.

Läs mer
06 mar 2024
Betalnings-, leverans- och försäkringsvillkor - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Under Kurs om villkor för betalning, leverans och försäkring lär du dig hur villkoren kan skapa förtroende i befintliga och framtida affärskontakter. Du får lära dig hur villkoren kompletterar varandra på bästa sätt.

Läs mer
07 mar 2024
Frukostmöte Morgon på Kammaren mars - Västmanland

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer
12 mar 2024
Yrkeshögskolemässan i Örebro 2024 - Örebro län

Handelskammaren, i samverkan med Region Örebro län och Örebro kommun bjuder in till en fysisk mässa , YH-dagen.

Läs mer
13 mar 2024
Remburshantering / Letter of Credit - Örebro län, Västmanland, Sörmland

Betalningsvillkoret remburs används ofta i internationella affärer. Genom att använda remburs som betalningsform reduceras riskerna som kan uppstå vid handel, förutsatt att rembursen konstruerats i enlighet med affärsavtalet.

Läs mer
13 mar 2024
Klassisk frukost på Örebro Konserthus - Örebro län

En exklusiv förhandstitt för Handelskammarens medlemmar av föreställningen "En Kärlekshistoria" med Svenska Kammarorkestern på Örebro Konserthus.

Läs mer
15 mar 2024
Trade Talks - Tyskland - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Läs mer
15 mar 2024
IT-gruppen Örebro: nätverksträff hos Nexer Group - Örebro län

Välkommen till Handelskammarens IT-grupp. Vi arbetar för att tillsammans bidra till tillväxt och utveckling av branschen och som IT-städer i Mälardalen genom att driva påverkansfrågor och samverka kring kompetensförsörjning och evenemang.

Läs mer
20 mar 2024
Stora Näringslivsdagen med gala - Örebro län

En heldag och kväll med omvärldsanalyser i heta och aktuella ämnen i en föränderlig värld. Inspiration, glädje, underhållning och prisutdelningar!

Läs mer