Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Maj 2023

04 maj 2023
Frukostmöte: Morgon på Kammaren maj - Västmanland

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer
09 maj 2023
Seminarium om att göra affärer i Polen - Örebro län, Västmanland, Sörmland

Tillsammans med Svensk-Polska Handelskammaren bjuder vi in dig till ett seminarium om hur du gör affärer i Polen. Våra föreläsare, Fredrik Udd från Explore Markets och Sebastian Magier från Polish Investment and Trade Agency, berättar om affärsmöjlig

Läs mer
09 maj 2023
Business Pulse Eskilstuna - Tuna Trafik - Sörmland

Denna gång står bussbolaget Tuna Trafik - 40 år i år - för värdskapet och vi får höra mer om deras arbete och hur b.la COVID, el- och bränslepriser påverkat dem samt de utmaningar de möter när det gäller att rekrytera personal

Läs mer
11 maj 2023
Handelskammarens festliga årsstämma 2023 - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Mat, mingel och spännande föredrag! En uppskattad tradition på Handelskammaren, boka in vår festliga årsstämma.

Läs mer
11 maj 2023
Chamber Summit 2023 - Västmanland, Sörmland, Örebro län

Mälardalens läge mitt i landet innebär både möjligheter och utmaningar för godstransporter, arbetspendling och affärsresor. Vilken tillgänglighet behöver ditt företag för att kunna vara konkurrenskraftigt? Mötet arrangeras i samband med årsstämman.

Läs mer
16 maj 2023
Kurs Export- & importdokument - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Under kursen om export- och importdokument lär du dig att hantera kommersiella dokument, tulldokument och transportdokument på ett logiskt sätt.

Läs mer
16 maj 2023
Digital GLA-träff - Örebro län

Den 16 maj bjuder vi in lärlings-personal. Som personal i skolan möter man dagligen ungdomar ute i landets skolor och har ständig kontakt med handledare ute på företag, Men hur är det egentligen att vara ung idag på en arbetsplats?

Läs mer
17 maj 2023
Business Pulse med Närkefrakt - elektrifiering för en grönare framtid - Örebro län

Business Pulse är effektiva möten exklusivt för medlemmar där vi tar tempen på en aktuell fråga eller bransch. Denna gång möts vi på Närkefrakt i Örebro.

Läs mer
24 maj 2023
Business After-Work 2023 på B26 TAKET! - Västmanland

Handelskammaren Mälardalen, Hotel Plaza, B26, Castellum, Västerås Citysamverkan och Bonnier News/VLT samlar Västerås näringsliv digitalt till nätverk och möjligheter att göra affärer efter kontorstid.

Läs mer
26 maj 2023
Lunchseminarium: Rekrytering från utlandet - möjligheter och fallgropar - Örebro län, Västmanland, Sörmland

Under detta lunchseminarium får du ny kunskap i hur rekrytering från utlandet går till. Vi tittar på de vanligaste hindren som kan dyka upp längs vägen och hur du kommer runt dem.

Läs mer