Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: September 2019

10 sep 2019
Padel & Business - Örebro län

Den 10 september bjuder Handelskammaren Mälardalen och Örebro Padelcenter in till Padel & Business, en utmärkt start på dagen.

Läs mer
10 sep 2019
Skeppningsnätverket - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Du som arbetar med import, export och skeppning fyller en viktig funktion för ditt företag. Med rätt kunskaper och genom att förbereda dig inför kommande förändringar i tid kan ditt företag göra bättre affärer.

Läs mer
11 sep 2019
Remburshantering / Letter of Credit - Västmanland

Betalningsvillkoret remburs används ofta i internationella affärer. Genom att använda remburs som betalningsform reduceras riskerna som kan uppstå vid handel, förutsatt att rembursen konstruerats i enlighet med affärsavtalet.

Läs mer
11 sep 2019
Så kan yrkeshögskolan kompetensförsörja industrin - Västmanland

Du som arbetsgivare inom industrin är varmt välkommen att lyssna på exempel och få idéer på hur ett engagemang i yrkeshögskolan kan bli de mest lönsamma timmarna för dig och din verksamhet.

Läs mer
17 sep 2019
Infrastruktur och Logistikarenan: Nätverksträff 17 september - Västmanland

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag som har eller arbetar med godstransporter.

Läs mer
17 sep 2019
Rekryteringsnätverket: LinkedIn - ett enkelt och effektivt sätt att hitta medarbetare - Örebro län

Vill du och dina arbetskamrater lära er mer om hur ni på ett enkelt sätt kan använda LinkedIn som ett verktyg för att hitta och rekrytera medarbetare?

Läs mer
17 sep 2019
Lunchföreläsning: Nudging – ett verktyg för medvetna val - Örebro län

Nudging har senaste åren blivit allt mer uppmärksammat som en effektiv metod för att främja beteendeförändring och guida människor i olika valsituationer. En nudge kan beskrivas som en liten vänskaplig knuff i rätt riktning – utan att vara tvingande

Läs mer
18 sep 2019
Padel & Business i Västerås - Västmanland

Padel & Business i Västerås

Läs mer
19 sep 2019
Incoterms 2020 - förändringar som påverkar din internationella affär - Örebro län

Vi berättar vad förändringarna innebär och hur du, som användare, bör agera och vad du ska tänka på. Det är ett unikt tillfälle där du får lyssna, diskutera och ställa just dina frågor om de nya förutsättningarna.

Läs mer
24 sep 2019
Stora Näringslivsdagen 2019 -Västerås - Västmanland

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer.

Läs mer