Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Maj 2022

04 maj 2022
Hållbar lunch - Lär dig det senaste om hållbart företagande - Örebro län

Universitetslektor, Tommy Borglund på Handelshögskolan i Örebro berättar om utbildningarna inom hållbarhet som erbjuds på universitetet. För intresserade chefer finns en tredagarskurs som dessutom ger universitetspoäng.

Läs mer
05 maj 2022
Frukostmöte: Morgon på Kammaren maj - Västmanland

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer
06 maj 2022
SYV-träff högstadiet Örebro län - Örebro län

Den 6 maj bjuder vi in till lunch-träff för dig som är Studie- och yrkesvägledare på högstadiet. Med fokus på lärlingsutbildning som koncept och presentation av nytt studie- och yrkesverktyg.

Läs mer
11 maj 2022
Kurs Export- & importdokument - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Under kursen om export- och importdokument lär du dig att hantera kommersiella dokument, tulldokument och transportdokument på ett logiskt sätt.

Läs mer
11 maj 2022
Business After-Work på B26 TAKET! - Västmanland

Handelskammaren Mälardalen, Hotel Plaza, B26, Kungsleden, Västerås Citysamverkan och Bonnier News/VLT samlar Västerås näringsliv digitalt till nätverk och möjligheter att göra affärer efter kontorstid.

Läs mer
17 maj 2022
Infrastruktur och Logistikarenan: Nätverksträff 17 maj - Västmanland, Sörmland

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag som har eller arbetar med godstransporter.

Läs mer
18 maj 2022
Nyfiken-på-Handelskammaren-frukost i Eskilstuna - Sörmland

Drop-in frukost hos Handelskammaren Mälardalen för dig som funderar på ett medlemskap. Nya medlemmar som vill veta mer är också välkomna.

Läs mer
19 maj 2022
Handelskammarens festliga årsstämma 2022 - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Mat, mingel och spännande föredrag! En uppskattad tradition är äntligen tillbaka, boka in vår festliga årsstämma.

Läs mer
20 maj 2022
Hållbar lunch - Närkefrakt ger sin syn på vilka tuffa utmaningar transportbranschen har - Örebro län

VD, Fredrik Öjdemark på Närkefrakt berättar om en bransch med stora utmaningar att ställa om till en fossilfri lösning. Branschen ska gå från traditionell dieselteknik till en flora av nya tekniska lösningar.

Läs mer
24 maj 2022
Webinar: Nya möjligheter med utlandsrekrytering & Relocation Service - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Har du svårt att hitta rätt kompetens? Under det här webinariet får du konkreta tips och ny kunskap hur utlandsrekrytering går till och hur Handelskammarens tjänst Relocation Service kan bistå i en sådan process.

Läs mer