Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: November 2022

03 Nov 2022
Frukostmöte: Morgon på Kammaren november - Västmanland

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer
08 Nov 2022
Padel & Business Västerås - Västmanland

Välkommen till Padel & Business - ett samarbete mellan Handelskammaren Mälardalen och Box of Västerås Tidning

Läs mer
10 Nov 2022
Trade Talks: USA - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Idag fokuserar vi på USA.

Läs mer
10 Nov 2022
Padel & Business - Örebro - Örebro län

10 november bjuder Handelskammaren Mälardalen in till medlemseventet Padel & Business. Vi tror att nätverkande och fysisk aktivitet är en utmärkt kombination. Därför börjar vi morgonen med frukost och en Americano-turnering.

Läs mer
15 Nov 2022
Business Pulse på Örebro Airport - trender och framtid i flygbranschen - Örebro län

Business Pulse är effektiva möten exklusivt för medlemmar där vi tar tempen på en aktuell fråga eller bransch. Denna gång tar vi pulsen på flygbranschen och möts på Örebro Airport.

Läs mer
16 Nov 2022
Business After-Work hösten 2022 - Västmanland

Handelskammaren Mälardalen, Hotel Plaza, B26, Kungsleden, Västerås Citysamverkan och Bonnier News/VLT samlar Västerås näringsliv digitalt till nätverk och möjligheter att göra affärer efter kontorstid.

Läs mer
16 Nov 2022
IT-Gruppen i Västerås Träff 2 - Västmanland

Välkommen till Handelskammarens IT-grupp. Vi arbetar för att tillsammans bidra till tillväxt och utveckling av branschen och som IT-städer i Mälardalen genom att driva påverkansfrågor och samverka kring kompetensförsörjning och evenemang.

Läs mer
21 Nov 2022
Räcker elen i Västmanland, och vad händer med elpriserna? - Västmanland

Tillsammans med elnätsägarna i Västmanland bjuder vi in till ett onlineseminarium där du får lära dig mer om elmarknadens villkor och funktion. Tillgång till tillräckligt med el till ett konkurrenskraftigt pris är en förutsättning för näringslivet.

Läs mer
22 Nov 2022
Kunskap och inspiration till fortsatt kompetensutveckling för Besöksnäringen - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Välkommen till projekt Besökskrafts slutevent - för kunskap och inspiration till fortsatt kompetensutveckling för besöksnäringen.

Läs mer