Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: November 2021

09 Nov 2021
Market Update Kina - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Ta chansen och få insikter om Kina som idag världens största ekonomi och Sveriges största handelspartner i Asien. Svensk varuexport till Kina uppgick under januari till juli 2021 till omkring 40 miljarder SEK.

Läs mer
10 Nov 2021
Höstens Business After-Work 2021! - Västmanland, Sörmland

Handelskammaren Mälardalen, Hotel Plaza, B26 och Bonnier News/VLT samlar Västerås näringsliv digitalt till nätverk och möjligheter att göra affärer efter kontorstid.

Läs mer
11 Nov 2021
Klättring för Handelskammarens medlemmar - Västmanland

Den 11 november bjuder Handelskammaren Mälardalen tillsammans med Klättercentret Västerås in dig för att få testa på klättring och se Klättercentrets lokaler.

Läs mer
11 Nov 2021
IT-gruppen: Smart Move - så attraherar vi talanger till Örebro - Örebro län

Hur löser vi den akuta kompetensbristen inom IT-branschen och hur lockas talangerna till Örebro? Workshop med Smart Move - var med och bidra till nya verktyg för en bättre framtida situation för ditt företag.

Läs mer
12 Nov 2021
Företagarnätverket 12 november - Sörmland

Företagarnätverket är ett samarrangemang mellan Eskilstuna kommun och Handelskammaren Mälardalen, där vi för dialog mellan kommunen, näringslivet.

Läs mer
18 Nov 2021
Lunchseminarium: Vilka blir vinnare eller förlorare då byggbranschen ställer om mot hållbarhet? - Örebro län

Villeroy & Boch har påbörjat resan mot att reducera klimatavtrycket och nå en grön omställning. Välkommen att inspireras av Thomas Göransson, Projektansvarig med fokus hållbarhet, som delar med sig av sina erfarenheter av ett klokt och praktiskt håll

Läs mer
23 Nov 2021
Onlineseminarium: Digitaliseringen och framtidens kompetens - Västmanland

Du som arbetsgivare är varmt välkommen att ta del av hur digitaliseringen påverkar framtidens kompetensbehov och hur Yrkeshögskolan kan bidra till en lösning. I fokus står branscherna industri samt vård och omsorg.

Läs mer
23 Nov 2021
Tulldagen 2021 - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Tulldagen är mötesplatsen för alla som jobbar med internationell handel, tull och transportfrågor. Här träffas utställare, företag, organisationer och myndigheter för att ta del av intressanta seminarier och nyheter.

Läs mer
24 Nov 2021
Morgon på Kammaren 24 november - Sörmland, Västmanland

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer
25 Nov 2021
Life in Sweden - a seminar for international employees - Örebro län

Life in Sweden addresses topics such as taxes, civil law, labor law, the Swedish political system, health and social security systems and many other things that are important when establishing a life in Sweden.

Läs mer