Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: April 2023

13 apr 2023
Frukostmöte: Morgon på Kammaren april - Västmanland

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer
14 apr 2023
Kunskapslunch med Elin Häggberg - framtidssäkra dina sociala medier - Örebro län

Den 14 april bjuder Handelskammaren Mälardalen in till lunchföreläsning tillsammans med Elin Hägglund och medlemsföretaget Teknifik. Lär dig om de viktigaste händelserna, trenderna och formaten inom sociala medier att ha koll på för 2023.

Läs mer
18 apr 2023
Remburshantering / Letter of Credit - Örebro län, Västmanland, Sörmland

Betalningsvillkoret remburs används ofta i internationella affärer. Genom att använda remburs som betalningsform reduceras riskerna som kan uppstå vid handel, förutsatt att rembursen konstruerats i enlighet med affärsavtalet.

Läs mer
19 apr 2023
Trade Talks Nederländerna - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Läs mer
20 apr 2023
Eskilstuna Näringsliv - EN23 - Sörmland

Eskilstuna Näringsliv är en sammanslagning av Näringslivsdagen och Marknadsplats. Näringslivet samlas en dag för inspirerande föreläsningar och möten. Framgångsrika företagare under året prisas och hyllas under festliga former på kvällen.

Läs mer
20 apr 2023
Vad händer på valutamarknaden just nu? - Örebro län, Västmanland, Sörmland

Tillsammans med Handelskammaren Mälardalen bjuder SEB in till ett informationsmöte för dig som köper eller säljer i utländsk valuta.

Läs mer
27 apr 2023
IT-gruppen i Västerås Träff 4 - Västmanland

Välkommen till Handelskammarens IT-grupp. Vi arbetar för att tillsammans bidra till tillväxt och utveckling av branschen och som IT-städer i Mälardalen genom att driva påverkansfrågor och samverka kring kompetensförsörjning och evenemang.

Läs mer
28 apr 2023
Promotionmorgon april - Örebro län

Välkommen till Promotionmorgon. Vi bjuder på nätverkande, spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer