Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Januari 2020

23 jan 2020
Kunskapsfika med skatteinfo om företagsbeskattning, personbeskattning, fastighetsbeskattning och moms - Västmanland

Handelskammaren bjuder i samarbete med Ernst & Young in till en kunskapsfika där du får information om de förändringar inom skatteområdet som skett vid årsskiftet. Skatte- och momsexperter från EY (Ernst & Young) ger dig info om företagsbeskattning,

Läs mer
23 jan 2020
Kunskapsfrukost om nya momsregler för internationell varuhandel Copy - Västmanland

EU har beslutat att införa nya förenklingsregler, så kallade “quick fixes”, för att få enhetliga momsregler i olika avseenden. Handelskammaren bjuder i samarbete med Ernst & Young in till ett frukostmöte där du får information om de förändringar...

Läs mer
28 jan 2020
Så lockar du unga talanger! - Sörmland

Företagens behov av ny kompetens ökar för varje år – och konkurrensen om dem som har attraktiv kompetens är större än någonsin. Lär dig mer om hur du bättre attraherar, rekryterar och behåller studenter och akademiker i början av karriären.

Läs mer
30 jan 2020
Forma framtidens medarbetare inom vården via yrkeshögskolan - Västmanland

Du som är strategiskt ansvarig för kompetensutveckling, rekrytering och bemanning inom vården är varmt välkommen att lyssna på exempel och få idéer på hur ett engagemang i yrkeshögskolan kan bli de mest lönsamma timmarna för dig och din verksamhet.

Läs mer
31 jan 2020
Promotionmorgon januari - Örebro län

Välkommen till Handelskammarens medlemsfrukost - Promotionmorgon - den 31 januari på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer