Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

23 jan 2020
Kunskapsfrukost om nya momsregler för internationell varuhandel - Västmanland

EU har beslutat att införa nya förenklingsregler, så kallade “quick fixes”, för att få enhetliga momsregler i olika avseenden. Handelskammaren bjuder i samarbete med Ernst & Young in till ett frukostmöte där du får information om de förändringar...

Läs mer
23 jan 2020
Kunskapsfika med skatteinfo om företagsbeskattning, personbeskattning, fastighetsbeskattning och moms - Västmanland

Handelskammaren bjuder i samarbete med Ernst & Young in till en kunskapsfika där du får information om de förändringar inom skatteområdet som skett vid årsskiftet. Skatte- och momsexperter från EY (Ernst & Young) ger dig info om företagsbeskattning,

Läs mer
30 jan 2020
Är din engelska tillräckligt bra? Kurs i affärsengelska - Västmanland

Handelskammaren Mälardalen bjuder in till en efterlängtad utbildning i affärsengelska. Den här kursen gör dig säker säker och professionell när du ska göra globala affärer.

Läs mer
30 jan 2020
Forma framtidens medarbetare inom vården via yrkeshögskolan - Västmanland

Du som är strategiskt ansvarig för kompetensutveckling, rekrytering och bemanning inom vården är varmt välkommen att lyssna på exempel och få idéer på hur ett engagemang i yrkeshögskolan kan bli de mest lönsamma timmarna för dig och din verksamhet.

Läs mer
05 feb 2020
BREXIT-Seminarium i Örebro och Västerås - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Brexit har varit en ”never ending story” i snart fyra år, men nu har brittiska parlamentet slutligen godkänt utträdesavtalet vilket innebär att Storbritannien lämnar EU den 31 januari.

Läs mer
06 feb 2020
Om den mänskliga faktorn och informationssäkerhet i praktiken - Västerås - Västmanland

Under en interaktiv workshop kommer du att få lära dig och prova på hur en motståndare arbetar för att manipulera, lura eller tvinga fram information om dig, din personal eller ert företags verksamhet.

Läs mer
13 feb 2020
Lyckas med content marketing som B2B-företag - Västerås - Västmanland

Välkommen på en spännande och matnyttig frukost med Glory Days. På den här kunskapsfrukosten får du tips om hur du kommer igång med content marketing.

Läs mer
20 feb 2020
Kunskapsfrukost hos Exin - Västmanland

EXIN firar 40 år och bjuder in till Kunskapsfrukost kring hur du kan skapa hållbara och kostnadseffektiva kontorsmiljöer.

Läs mer
05 mar 2020
Kunskapsfrukost - Tanken räknas inte! Tänk om alla beslut du tagit faktiskt tar blir genomförda? Västerås - Västmanland

Varmt välkommen på frukost tillsammans med Affärslösningar och Myohliv på temat "Minska gapet mellan strategi och på riktigt".

Läs mer
12 mar 2020
Guldstänk 2020 - Västmanland

Guldstänk är den årliga galakvällen för det företagsamma Västerås. Kvällen startar med förstänk i konserthusfoajén innan den storslagna prisutdelningen i konserthuset för att senare på kvällen avslutas med middag och dans.

Läs mer