Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

23 Jan 2019
Riskhantering i en orolig värld

Ett företags omsorgsplikt gentemot sina anställda går under det engelska begreppet Duty of Care och fram till nu har många företag tagit lätt på denna skyldighet då man bedömt riskerna att något skall hända dess anställda som små.

Läs mer
24 Jan 2019
Kompetensnätverket: Rekrytera i Europa

Allt fler företag rekryterar i hela Europa för att hitta sina talanger. Vill du också komma igång men är osäker på hur du ska gå tillväga? Varmt välkommen till nästa träff med Kompetensnätverket för att lära dig mer.

Läs mer
01 Feb 2019
Utveckla ditt företag internationellt

Vi vänder oss till små och medelstora företag i Västmanland med vilja, intresse och ambition att etablera sig på nya exportmarknader. Målgruppen är företag som vill ta steget ut på en ny marknad alternativt bredda sin marknad.

Läs mer
07 Feb 2019
Framgångsrika produktlanseringar är en viktig faktor för företags tillväxt

Framgångsrika produktlanseringar är en viktig faktor för företags tillväxt. Det krävs en god planering och ett gott genomförande för en lyckad produktlansering.

Läs mer
13 Feb 2019
Handelskammaren Business Pulse

Handelskammaren Business Pulse är en NY möjlighet för dig som medlem där vi tillsammans tar pulsen på det regionala näringslivet och våra medlemsföretag. Vid fyra tillfällen per år träffas vi ute hos företagen.

Läs mer
19 Feb 2019
Infrastruktur och Logistikarenan: Nätverksträff 19 februari

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag som har eller arbetar med godstransporter.

Läs mer
19 Feb 2019
Frukost drop-in på Handelskammaren

Vi öppnar vår verksamhet för dig som vill veta mer om oss och ett eventuellt medlemskap.

Läs mer
20 Feb 2019
Bli en STJÄRNA i projektorljuset

Vill du bli ditt bästa jag när det är direktsändning och skarpt läge? Johnny Sundin från tankefabriken bjuder på inspirationsföreläsning i presentationsteknik.

Läs mer
06 Mar 2019
Diplomutbildning Västerås: Juridiken vid internationella affärer

Globaliseringen och digitaliseringen gör att världen krymper och att nya affärsmöjligheter och marknader blir tillgängliga. Om ditt företag vill utnyttja dessa möjligheter är det viktigt att du har tillgång till den kunskap och de verktyg som behövs.

Läs mer
06 Mar 2019
Juridiken vid internationella affärer - Moment 1 Västerås

Globaliseringen och digitaliseringen gör att världen krymper och att nya affärsmöjligheter och marknader blir tillgängliga. Om ditt företag vill utnyttja dessa möjligheter är det viktigt att du har tillgång till den kunskap och de verktyg som behövs

Läs mer