Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Mars 2023

01 mar 2023
Business Pulse med Handelsbanken - konjunkturmöte i en osäker tid - Örebro län

Business Pulse är effektiva möten exklusivt för medlemmar där vi tar tempen på en aktuell fråga eller bransch. Denna gång möts vi på Handelsbanken i Örebro.

Läs mer
02 mar 2023
Frukostmöte: Morgon på Kammaren mars - Västmanland

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer
07 mar 2023
Infrastruktur och Logistikarenan: Nätverksträff 7 mars - Västmanland, Sörmland

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag som har eller arbetar med godstransporter.

Läs mer
08 mar 2023
INSIKT 2023 - Örebro län

INSIKT 2023 är en heldag för företagare inom alla branscher och storlekar, beslutsfattare och näringslivsaktörer. En mötesplats full av kunskap, inspiration, underhållning, omvärldsspaning och mingel.

Läs mer
14 mar 2023
Utbildning: Hållbart företagande i praktiken - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Vet du vilka affärsmöjligheter som just ditt företag kan få med ett strategiskt hållbarhetsarbete? Nu har du chansen att bygga på din kunskap med vår kurs ”Hållbart företagande i praktiken”.

Läs mer
14 mar 2023
YH-släppet Örebro 2023: Ett smörgåsbord av yrkeshögskoleutbildningar - Örebro län

Handelskammaren, i samverkan med Region Örebro län och Örebro kommun bjuder in till en digital dag där utbudet av YH-utbildningar 2023/2024 presenteras.

Läs mer
15 mar 2023
Market Access Day - EU Commission and Swedish Industry on Trade - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Take this unique opportunity to meet up with EU and Swedish experts and policy makers on international trade and market access.

Läs mer
15 mar 2023
IT-gruppen Örebro: nätverksträff hos Nexer Group - Örebro län

Cybersäkerhet, techday för kvinnor och analys av svenskars inställning till tech-yrken. Välkommen till en ny spännande nätverksträff med IT-gruppen Örebro.

Läs mer
22 mar 2023
Betalnings-, leverans- och försäkringsvillkor - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Under Kurs om villkor för betalning, leverans och försäkring lär du dig hur villkoren kan skapa förtroende i befintliga och framtida affärskontakter. Du får lära dig hur villkoren kompletterar varandra på bästa sätt.

Läs mer
23 mar 2023
Business & Health - Örebro län

23 mars bjuder Handelskammaren Mälardalen in till medlemseventet Business & Health. Vi tror att nätverkande och fysisk aktivitet är en utmärkt kombination. Därför börjar vi morgonen med frukost och ett friskt träningspass.

Läs mer