Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte: Morgon på Kammaren mars

Välkommen till Morgon på Kammaren!

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer, bilder och andra korta inslag.

PROGRAM

Vår nya landshövding i Västmanlands län sedan 1 november 2022 gör ett framträdande. Johan Sterte har tidigare varit rektor för tre svenska universitet. Han är sedan 2017 rektor för Karlstads universitet. Han var 2003 till 2009 rektor för Växjö universitet och därefter rektor för Luleå tekniska universitet mellan 2009 och 2017. Sterte är sedan 1994 professor i kemisk teknologi.

Johan Sterte, Landshövding Västmanlands län.

På Lika Villkor är en satsning för att stärka barn och ungas engagemang, delaktighet och inflytande. Genom att förbättra möjligheterna och förutsättningarna att delta i samhället – oavsett bakgrund eller uppväxtmiljö – vill vi motverka diskriminering. Detta gör Laura genom att bland annat arbeta med Tjejforum på Bäckby. Tjejforum vann även Västmanlands Jämställdhetspris som delades ut av Landshövdingen.

Laura Akpinar, Rädda Barnen, Projektledare På Lika Villkor Bäckby

Att få rätt personer att stanna och känna sig motiverade är en avgörande framgångsfaktor för dig som företagare. Ett väl genomfört incitamentsprogram kan bidra mycket till kompetensförsörjningen och företagets utveckling. Joanna går igenom de vanligaste incitamentsprogrammen och vad du bör tänkta på i ditt val av program.

Joanna Bertlin, auktoriserad skatterådgivare, Grant Thornton

Västerås Golfklubb är Sveriges 16:e äldsta golfklubb och bildades den 10 oktober 1931.
Idag är Västerås Golfklubb en välskött 18 håls anläggning som jobbar intensivt med sitt hållbarhetsarbete. Västerås Golfklubb tillsammans med Handelskammaren Mälardalen presenterar ett nytt gemensamt näringslivsevent för sommaren 2023.

Gordan Schmidt, Marknad & Försäljningschef, Västerås Golfklubb.

Jonas & Mathias, ska spela in material till en kommande pr-film om sin verksamhet. Du har chansen att testa deras sätt att jobba med kreativitet, samarbete och kommunikation på ett lustfyllt sätt. Motprestationen är att du fångas på bild till deras film. Stanna kvar en stund efter Morgon på Kammaren och delta i denna work-shop!

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

2 mars 2023

Tid
 • Kl. 07.30-09.00
 • Frukost serveras kl. 07.30
 • Scenprogrammet börjar kl. 08.00
 • Work-shop med Jonas & Mathias kl.09.00-09.30
Plats

Stora Salen
Elite Stadshotellet i Västerås

Information
 • Kostnadsfritt för medlemmar.
 • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
 • Vi bjuder på frukost.
 • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
 • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
 • Sista anmälan 1 mars kl.13.00 2023.
 • Efter kl.13.00 kontakta: paula@handelskammarenmalardalen.se 0766-77 97 98

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: paula@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: felix@handelskammarenmalardalen.se

Paula Byström

 • Projektledare
 • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Deltagare