Västerås nätverksfrukost

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare.

Morgon på Kammaren

Morgon på Kammaren lockar ca 100 deltagare från Västerås näringsliv och är en utmärkt arena för att visa upp sitt företag eller organisation. Har ni ett, i tiden, aktuellt ämne ni vill dela med er av? Kontakta Sandra eller Magnus för att anmäla intresse till att vara scengäst.

När och vem?

Alla medlemmar är välkomna till Morgon på Kammaren första torsdagen varje månad (med undantag av datum som faller in under röda dagar, etc). Du hittar information om nästa Morgon på Kammaren i kalendern till höger. Om du inte är medlem i Handelskammaren Mälardalen men är nyfiken är du varmt välkommen att testa på kostnadsfritt som gäst en gång. Anmäl dig som vanligt på vår web och skicka ett mail till sandra@handelskammarenmalardalen.se.

Sandra Verrone

  • Projektledare
  • Möten, event och medlemskap

Magnus Forslund

  • Affärsområdeschef
  • Marknad och medlemsservice
05 sep 2024
Frukostmöte Morgon på Kammaren september 2024

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer
03 okt 2024
Frukostmöte Morgon på Kammaren oktober 2024

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer