Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Februari 2019

01 feb 2019
Utveckla ditt företag internationellt - Västmanland

Vi vänder oss till små och medelstora företag i Västmanland med vilja, intresse och ambition att etablera sig på nya exportmarknader. Målgruppen är företag som vill ta steget ut på en ny marknad alternativt bredda sin marknad.

Läs mer
05 feb 2019
Marknadsklubben: Framtidens arbetsmarknad – Jobbet 2030 - Örebro län

Arbetsmarknaden förändras snabbt och framtiden är redan här Anders Holmquist, som är projektledare inom research och analys på Strateg, ger dig en insikt i hur megatrender påverkar vår omvärld och vardag, arbetsmarknaden och vad som händer med jobben

Läs mer
07 feb 2019
Framgångsrika produktlanseringar är en viktig faktor för företags tillväxt - Västmanland

Framgångsrika produktlanseringar är en viktig faktor för företags tillväxt. Det krävs en god planering och ett gott genomförande för en lyckad produktlansering.

Läs mer
07 feb 2019
Öppet hus i Karlskoga - Örebro län

Öppet hus på vårt kontor i Karlskoga. Du får träffa Mikael Wass och Anneke Olsson som arbetar med våra affärsnätverk, internationella affärer, exportdokument, inflyttarservice och annat som gäller företagens vardag.

Läs mer
13 feb 2019
Handelskammaren Business Pulse - Västmanland

Handelskammaren Business Pulse är en NY möjlighet för dig som medlem där vi tillsammans tar pulsen på det regionala näringslivet och våra medlemsföretag. Vid fyra tillfällen per år träffas vi ute hos företagen.

Läs mer
19 feb 2019
Infrastruktur och Logistikarenan: Nätverksträff 19 februari - Västmanland

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag som har eller arbetar med godstransporter.

Läs mer
19 feb 2019
Frukost drop-in på Handelskammaren - Västmanland

Vi öppnar vår verksamhet för dig som vill veta mer om oss och ett eventuellt medlemskap.

Läs mer
20 feb 2019
Bli en STJÄRNA i projektorljuset - Västmanland

Vill du bli ditt bästa jag när det är direktsändning och skarpt läge? Johnny Sundin från tankefabriken bjuder på inspirationsföreläsning i presentationsteknik.

Läs mer
20 feb 2019
Facebook kommer till Västerås! - Västmanland

Tillsammans med Facebook bjuder vi på Handelskammaren in dig till ett kostnadsfritt evenemang där du får nya insikter, värdefulla nätverk och tips från Facebooks egna experter om hur du maximerar din närvaro i sociala medier.

Läs mer