Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: September 2017

05 sep 2017
Kunskapsfrukost med Futurum Digital - FULLBOKAT - Västmanland

Kunskapsfrukost är forumet för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen som vill dela med sig av kunskap kopplat till sin bransch.

Läs mer
06 sep 2017
Kärnkvadranten med Norén & Lindholm - Västmanland

Kunskapsfrukost är forumet för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen som vill dela med sig av kunskap kopplat till sin bransch.

Läs mer
12 sep 2017
Seminarium: Att göra affärer i Finland - Västmanland

För att fira Finlands 100 år av självständighet håller vi inom Internationaliseringsrådet ett seminarium om affärsmöjligheter, affärskultur och andra intressanta näringslivsaspekter om Finland den 12 september.

Läs mer
13 sep 2017
Att göra affärer i Finland - Örebro län

För att fira Finlands 100 år av självständighet anordnar Regionalt Exportcentrum i Örebro län ett seminarium om affärsmöjligheter, affärskultur och andra intressanta näringslivsaspekter på den finska marknaden.

Läs mer
14 sep 2017
Business AW - Västmanland

Välkommen till Business Afterwork - höstens stora mingel! Handelskammaren och Aros Congress Center vill åter samla Västerås näringsliv till en möjlighet att göra affärer efter kontorstid.

Läs mer
14 sep 2017
FULLT - Sociala medier - svaren på frågorna du aldrig ställt - Örebro län

Vad krävs för att kommunicera effektivt i sociala medier? Emma Blom, vd och grundare av Sveriges ledande sociala medier-byrå Social Industries, berättar hur hon hjälper företag att bli mer innovativa för att stanna kvar i kundernas medvetande.

Läs mer
26 sep 2017
Lärseminarium: Rekrytera med LinkedIn - Örebro län

Vill du lära dig mer om hur du på ett enkelt sätt kan använda LinkedIn som ett verktyg för att hitta och rekrytera medarbetare? Då är du välkommen till lärseminariet ”Rekrytera med LinkedIn” den 26 september 2017.

Läs mer
27 sep 2017
Tillbaka till framtiden – kickoff för UTSIKT 2017 med Johan Cedermark - Örebro län

Den 27 september mellan 08.00 och 10.00 river vi av en kickoff-frukost på Conventum Arena för dig som är anmäld till UTSIKT 2017. Vi startar med ett frukostmingel med Boris René och fortsätter med en titt in i framtiden.

Läs mer
28 sep 2017
Arbetsmarknadskunskap i Askersund - har ni som arbetsgivare framtidens jobb? - Örebro län

Hur ser er långsiktiga kompetensförsörjning ut? Vet ni vilka framtidsval dagens ungdomar gör och vilken uppfattning de har om lokala arbetsgivare?

Läs mer
28 sep 2017
Välkommen till invigning! - Örebro län

Vi vill hälsa dig välkommen till invigning av vårt nya Karlskogakontor.

Läs mer