Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Mars 2018

01 mar 2018
Örebrogalan - En galakväll där vi firar Örebros framgångar - Örebro län

På Örebrogalan delas tretton priser ut till människor, företag och organisationer som har lyckats extra bra inom näringsliv, kultur, idrott och andra områden i samhället. Flera av priserna har en offentlig nomineringsprocess där allmänheten få ge för

Läs mer
07 mar 2018
Kurs - Lär dig ta bättre bilder med din mobiltelefon - UTSIKT 2018

En bild säger mer än 1000 ord. I dag mer än någonsin i vårt snabba sociala flöde. Utbildningen vänder sig till dig som fotar med din mobil i ditt företags kommunikation.

Läs mer
15 mar 2018
Sounds like branding! - Obs framflyttat! - UTSIKT 2018

Ljudarkitektur, musik och konceptuell ljuddesign förstärker varumärke och upplevelse. Dubbelman & Dubbelman beskriver aktuella trender och kreativa möjligheter.

Läs mer
16 mar 2018
Örebroregionens infrastruktur- och transportdag 2018 - Örebro län

Handelskammaren Mälardalen arrangerar tillsammans med Region Örebro län och Forum för logistik en Infrastruktur och transportdag fredagen den 16 mars 2018 på City Konferenscenter i Örebro.

Läs mer
20 mar 2018
Rekryteringsnätverket: Hitta talanger i andra länder - Örebro län

Rekryteringsnätverket vänder sig till dig som jobbar med rekrytering och employer branding i Örebro län. Genom nätverket får du kunskap, stöd och inspiration så att du blir bättre på att rekrytera erfarna och efterfrågade medarbetare.

Läs mer
22 mar 2018
Kompetensnätverket - tema rekrytering - Västmanland

Kompetensnätverket vänder sig till dig som arbetar med HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning i Västmanlands län. Genom nätverket får du möjlighet att diskutera gemensamma utmaningar, utbyta erfarenheter och kunskap med övriga deltagare

Läs mer
23 mar 2018
Promotionmorgon mars - Örebro län

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger.

Läs mer
23 mar 2018
Gamification - Västerås - Västmanland

Cergeron i samarbete med Lexicon Mälardalen och Handelskammaren Mälardalen bjuder in till föreläsning med Dr. Elin Nilsson som forskar om hur gamification påverkar konsumentbeteende på Handelshögskolan vid Umeå Universitet.

Läs mer