Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Gamification - Västerås

Cergeron i samarbete med Lexicon Mälardalen och Handelskammaren Mälardalen bjuder in till föreläsning med Dr. Elin Nilsson som forskar om hur gamification påverkar konsumentbeteende på Handelshögskolan vid Umeå Universitet.

Gamification eller spelifiering på svenska, är att lägga in ett eller flera belöningsmoment i en interaktion som i annat fall inte naturligt har det. Detta för att öka deltagandet och aktiviteten genom individens eget initiativ.

Ta del av ny forskning under vår frukostföreläsning för att lära dig mer om vad gamification innebär. Eventet är skapat för att höja kunskapen om hur företag kan öka försäljning, kundengagemang, personalnöjdhet och produktion genom att använda gamification, VR och AR.
Spelifiering kan användas i många fler branscher än vad som många företag naturligt inser, till exempel inom turism och utbildning samt stadsplanering. Vi ser även goda resultat inom handeln som använder sig av verktygen.

Missa inte att lära dig mer om hur både du som människa fungerar och varför gamification fungerar så bra. Både för dig som företag och konsument.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Tid

23 mars 2018, kl 7.30-10.30

Plats

Aros Congress Center Västerås

Information

Biljett köps via länk nedan, som medlem i Handelskammaren får du 20 % rabatt på biljettpriset med koden Handelskammaren2018