Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Maj 2019

07 maj 2019
Kompetenslunch på kammaren - Eskilstuna - Sörmland

Välkommen på Kompetenslunch hos Handelskammaren. Vi vill gärna träffa dig som är strategiskt ansvarig för HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning. Tillsammans vill vi skapa goda förutsättningar för kompetensförsörjningen i vår region.

Läs mer
08 maj 2019
Framtidsråd - Örebro län

Det är nätverket för dig som vill vara med och bygga framtidens Örebroregion med sikte på 2050. Genom att samla samhällsbyggnadsaktörer med olika perspektiv och kunskap blickar vi tillsammans framåt och utforskar hur Örebro kan utvecklas.

Läs mer
08 maj 2019
Handelskammarfrukost våren 2019 - Örebro län

Vi öppnar dörren för dig som vill veta mer om Handelskammaren Mälardalen och eventuellt vill bli medlem. Den 8 maj 2019 är du välkommen på Handelskammarfrukost.

Läs mer
09 maj 2019
Bli en STJÄRNA i projektorljuset - Eskilstuna - Sörmland

Vill du bli ditt bästa jag när det är direktsändning och skarpt läge? Johnny Sundin från tankefabriken bjuder på inspirationsföreläsning i presentationsteknik.

Läs mer
09 maj 2019
Företag som mår bra går bra och har mer engagerade medarbetare - Västerås - Västmanland

Birgitta är hälsoentreprenör med gedigen erfarenhet av eget ledarskap samt ledarskaps- och livsstilsutveckling

Läs mer
14 maj 2019
Frukostklubben i Västerås - Västmanland

Frukostmöten med Julia Rosqvist körs på över 15 orter i mellansverige, och det med framgång. Tevesoffmys och morgontrivsel med allehanda matnyttigt vetande, möten med spännande profiler som gästar soffan, aktuella ämnen och förstås trisskrapande!

Läs mer
21 maj 2019
Infrastruktur och Logistikarenan: Nätverksträff 21 maj - Västmanland

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag som har eller arbetar med godstransporter.

Läs mer
23 maj 2019
Kompetensnätverket: LinkedIn - ett enkelt och effektivt sätt att hitta medarbetare - Västmanland

Vill du och dina arbetskamrater lära er mer om hur ni på ett enkelt sätt kan använda LinkedIn som ett verktyg för att hitta och rekrytera medarbetare? Välkommen till Handelskammarens Kompetensnätverk.

Läs mer
23 maj 2019
Handelskammarens årsfest - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Vi bjuder på en fantastisk miljö, mat, mingel, bubbel och en hel del babbel för dig och en kollega/vän. Allt inramat av fascinerande skulpturer och med utsikt över Hjälmaren.

Läs mer
23 maj 2019
Chamber Summit 2019 - Västmanland, Sörmland, Örebro län

Mälardalens läge mitt i landet innebär både möjligheter och utmaningar för godstransporter, arbetspendling och affärsresor. Vilken tillgänglighet behöver du och ditt företag för att kunna vara konkurrenskraftigt och växa?

Läs mer