Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: November 2019

05 Nov 2019
Vad krävs av en organisation för att undvika kriser - Västerås - Västmanland, Sörmland

Polismyndigheten, försvarsmakten, flyg och rymdindustrin har lång erfarenhet av vad som krävs av en organisation för att primärt undvika komplexa händelser (kriser) och sekundärt hantera dem när det stormar runt knutarna.

Läs mer
05 Nov 2019
Life in Sweden – a seminar for international employees - Örebro län

Life in Sweden addresses topics such as taxes, civil law, labor law, the Swedish political system, health and social security systems and many other things that are important when establishing a life in Sweden.

Läs mer
06 Nov 2019
Seminarium om att göra affärer i USA - Västerås - Västmanland

Regional Exportsamverkan Västmanland i samarbete med Amerikanska Handelskammaren i Sverige och Amerikanska Ambassaden i Stockholm bjuder in dig till ett USA seminarium.

Läs mer
07 Nov 2019
Seminarium om att göra affärer i USA – Örebro - Örebro län

Regionalt exportcenter Örebro län i samarbete med Amerikanska Handelskammaren i Sverige och Amerikanska Ambassaden i Stockholm bjuder in dig till ett USA seminarium.

Läs mer
08 Nov 2019
FULLBOKAD - Nya Incoterms 2020 - använder du rätt leveransvillkor? - Örebro län

Har du kontroll på vilka leveransvillkor som ni använder på ert företag och vet ni vad dessa egentligen innebär? Denna utbildning ger dig kunskaper som gör att du kan komma fram till vilket leveransvillkor som passar just er och era affärer.

Läs mer
12 Nov 2019
Rekryteringsnätverket: Vem har rätt kompetens för er imorgon? Och är ni rätt arbetsgivare för dem? - Örebro län

Företagens behov av ny kompetens ökar för varje år – och konkurrensen om dem som har attraktiv kompetens är större än någonsin. På Rekryteringsnätverkets träff i november får du veta hur du kan rekrytera mer strategiskt.

Läs mer
12 Nov 2019
Så använder du sociala medier för att nå affärsmål - Örebro län

Det finns en enorm potential och oändliga möjligheter i sociala medier och digitala kanaler. Men hur ska ni faktiskt utnyttja det till er fördel och verkligen ta tillvara på det på bästa sätt för just er i er verksamhet?

Läs mer
21 Nov 2019
Handelskammarfrukost hösten 2019 - Örebro län

Vi  öppnar dörren för dig som vill veta mer om Handelskammaren Mälardalen och eventuellt vill bli medlem. Den 19 november 2019 är du välkommen på Handelskammarfrukost.

Läs mer
22 Nov 2019
Nätverkslunch samarbetspartners Arbetsmarknadskunskap - Örebro län

Nätverkslunch samarbetspartners Arbetsmarknadskunskap. Vilka erfarenheter finns efter möte med tusentals ungdomar i Örebro län och vad tänker ungdomarna om utbildning och framtid?

Läs mer
26 Nov 2019
Infrastruktur och Logistikarenan: Nätverksträff 26 november - Västmanland

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag som har eller arbetar med godstransporter.

Läs mer