Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Seminarium om att göra affärer i USA - Västerås

Regional Exportsamverkan Västmanland i samarbete med Amerikanska Handelskammaren i Sverige och Amerikanska Ambassaden i Stockholm bjuder in till ett USA-seminarium.

USA är en av Sveriges viktigaste handelspartners. Under 2017 var USA Sveriges fjärde viktigaste exportmarknad för varor och andra viktigaste leverantörsland av tjänster till Sverige. Därför arrangerar vi ett seminarium om USA tillsammans med Amerikanska Handelskammaren i Sverige och Amerikanska Ambassaden den 6 november 2019. Seminariet är till för dig som vill ge dig in på den amerikanska marknaden eller expandera ytterligare och känner att du behöver mer kunskap.

Amerikaner och svenskar är lika i många avseenden, men vi måste ta hänsyn till både kommersiella och kulturella skillnader för att lyckas. Det är en av flera frågor vi djupdyker i under seminariet.

Innehåll
  • Affärskultur
  • Investeringar
  • Juridik
  • Hur bör man använda det svenska varumärket i USA
  • Försäkringsfrågor

Regional exportsamverkan Västmanland är ett samarbete mellan Almi Mälardalen, Business Sweden, Enterprise Europe Network, EKN, Handelskammaren Mälardalen och Region Västmanland.

Information och anmälan

Datum
6 november 2019

Tid
08.30 - 12.00 (Kaffe och smörgås från kl. 08.00)

Plats
Aros Congress Center, Munkgatan 7, Västerås

Information
Sista dag för anmälan: 4 november 2019

Seminariet är kostnadsfritt!

Frågor?
Vänd er till Thor-Björn Käck.