Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Januari 2019

10 jan 2019
Snabbintervjuer - korta intervjuer digitalt!

Snabbintervjuer är en ny tjänst hos Arbetsförmedlingen där arbetsgivaren kan sätta upp snabb-intervjuträffar för att möta kandidater en och en i korta intervjuer digitalt.

Läs mer
16 jan 2019
Lärseminarium - Hur gör man affärer med offentliga sektorn?

Offentliga sektorn är en enorm beställare. Enbart Örebro kommun handlar upp för 2 miljarder årligen inom ca 350 områden. Detta seminarium vänder sig till dig som inte har arbetat med offentlig upphandling tidigare eller behöver en uppdatering av dina

Läs mer
17 jan 2019
Workshop: Rädda en stockholmare

Välkommen till en workshop för alla företag och organisationer som är med i rekryteringskampanjen Rädda en stockholmare. Vi träffas på Handelskammaren för att rädda stockholmare tillsammans.

Läs mer
23 jan 2019
Riskhantering i en orolig värld

Ett företags omsorgsplikt gentemot sina anställda går under det engelska begreppet Duty of Care och fram till nu har många företag tagit lätt på denna skyldighet då man bedömt riskerna att något skall hända dess anställda som små.

Läs mer
24 jan 2019
Kompetensnätverket: Rekrytera i Europa

Allt fler företag rekryterar i hela Europa för att hitta sina talanger. Vill du också komma igång men är osäker på hur du ska gå tillväga? Varmt välkommen till nästa träff med Kompetensnätverket för att lära dig mer.

Läs mer
25 jan 2019
Promotionmorgon januari

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger.

Läs mer