Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

20 Mar 2018
Rekryteringsnätverket: Hitta talanger i andra länder

Rekryteringsnätverket vänder sig till dig som jobbar med rekrytering och employer branding i Örebro län. Genom nätverket får du kunskap, stöd och inspiration så att du blir bättre på att rekrytera erfarna och efterfrågade medarbetare.

Läs mer
23 Mar 2018
Promotionmorgon mars

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger.

Läs mer
05 Apr 2018
Creative Entrepreneurs

I nätverket hittar vi möjligheter till nya samarbeten, utbyter idéer och sår ibland också frön till helt nya verksamheter. Blandningen av mer erfarna företag, entreprenörer och start-ups skapar en dynamik i sig själv.

Läs mer
09 Apr 2018
Juridiken vid internationella affärer - Moment 4 Örebro

Globaliseringen och digitaliseringen gör att världen krymper och att nya affärsmöjligheter och marknader blir tillgängliga. Om ditt företag vill utnyttja dessa möjligheter är det viktigt att du har tillgång till den kunskap och de verktyg som behövs

Läs mer
10 Apr 2018
Framtidsråd - Nu är det dags att kavla upp ärmarna och arbeta handfast med vår vision

Nu är det dags att kavla upp ärmarna och arbeta handfast med vår vision. Vi bjuder in till nätverksträff 4 inklusive workshop som leds av Alex Liebert från Usify. Som input kommer vi ha med oss ungdomarnas perspektiv.

Läs mer
12 Apr 2018
IT-gruppen: medverkan under Live at Heart - Creative

Under Live at Heart 2017 medverkade några av företagen i IT-gruppen under rubriken Creative. Vad var bra? Vad var dåligt? Och vad händer 2018?

Läs mer
12 Apr 2018
Seminarium: Karlskoga en vinnare i infrastrukturen

Du får den senaste information om nuläget i planerna på att bygga ihop förbindelsen mellan de två huvudstäderna Stockholm och Oslo.

Läs mer
19 Apr 2018
Incoterms - Använder du rätt leveransvillkor?

Har du kontroll på vilka leveransvillkor som ni använder på ert företag och vet ni vad dessa egentligen innebär? Denna utbildning ger dig kunskaper som gör att du kan komma fram till vilket leveransvillkor som passar just er och era affärer.

Läs mer
27 Apr 2018
Promotionmorgon april

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger.

Läs mer
25 Maj 2018
Promotionmorgon maj

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger.

Läs mer