Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

31 jan 2020
Promotionmorgon januari - Örebro län

Välkommen till Promotionmorgon den 31 januari på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer
04 feb 2020
Bygg lojalitet med kundupplevelsen (CX) som konkurrensmedel - Örebro län

Kom på Marknadsklubbens föreläsning i februari och lär dig hur CX och Customer Journey Mapping fungerar och hur du skulle kunna arbeta med det i din verksamhet.

Läs mer
05 feb 2020
BREXIT-Seminarium i Örebro och Västerås - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Brexit har varit en ”never ending story” i snart fyra år, men nu har brittiska parlamentet slutligen godkänt utträdesavtalet vilket innebär att Storbritannien lämnar EU den 31 januari.

Läs mer
11 feb 2020
Så tar Örebro täten kring framtidens hållbara konferenser och möten! - Örebro län

Välkommen till en workshop där vi tillsammans ökar vår kunskap och utbyter erfarenheter kring en hållbar besöksnäring!

Läs mer
13 feb 2020
Företagsforum i Karlskoga: Digitaliseringens möjligheter - Örebro län

Välkommen till en förmiddag med fokus på digitaliseringens möjligheter för små och medelstora företag i Karlskoga, med efterföljande företagsbesök hos Moelven.

Läs mer
13 feb 2020
Lyckas med content marketing som B2B-företag - Örebro - Örebro län

Välkommen på en spännande och matnyttig stund med Glory Days. På den här lunchen får du tips om hur du kommer igång med content marketing.

Läs mer
28 feb 2020
Promotionmorgon februari - Örebro län

Välkommen till Promotionmorgon den 28 februari på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer
11 mar 2020
Forma dina framtida medarbetare - anställ en lärling! - Örebro län

Gymnasial lärlingsanställning, GLA, är en ny modern gymnasieutbildning. Som arbetsgivare är du med och formar nästa generations medarbetare. Kom och inspireras av studieformen som är en win-win för både företag, elever och skola.

Läs mer
17 mar 2020
Padel & Business - Örebro län

Den 17 mars 2020 bjuder Handelskammaren Mälardalen och Örebro Padelcenter in till Padel & Business, en utmärkt start på dagen.

Läs mer
18 mar 2020
Juridiken vid internationella affärer - Moment 1 - Örebro län

Globaliseringen och digitaliseringen gör att världen krymper och att nya affärsmöjligheter och marknader blir tillgängliga. Om ditt företag vill utnyttja dessa möjligheter är det viktigt att du har tillgång till den kunskap och de verktyg som behövs

Läs mer