Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

19 Nov 2018
Nyckeln till ett fysiskt aktiv liv

En föreläsning om rörelseförståelse för dig som arbetar för att främja fysisk aktivitet inom offentlig, privat och ideell sektor.

Läs mer
21 Nov 2018
Tullhantering vid Export

För att underlätta för dig som exportör erbjuder Handelskammaren en utbildning i praktisk hantering av exportdokument. Under denna kurs sker en genomgång av hur de vanligaste exportdokumenten ska fyllas i för att du och inte minst mottagaren ska slip

Läs mer
26 Nov 2018
Gör fler och säkrare exportaffärer - lunchmöte med EKN i Karlskoga

Välkommen till ett lunchmöte måndagen den 26 november 2018 med Exportkreditnämnden (EKN) och Westnova Management AB i Karlskoga. Exportkreditnämnden informerar om vilka möjligheter det finns för företag att få stöd för export, och Westnova Management

Läs mer
27 Nov 2018
Välkommen till Handelskammarens glöggmingel med extra allt!

Den 27:e november har julstressen inte riktigt kommit igång än, därför passar vi på att bjuda in alla medlemmar till ett glöggmingel med extra allt. Ta med dig en kollega och glögga in vintern tillsammans med oss.

Läs mer
28 Nov 2018
Life in Sweden – a seminar for international employees

Life in Sweden addresses topics such as taxes, civil law, labor law, the Swedish political system, health and social security systems and many other things that are important when establishing a life in Sweden.

Läs mer
30 Nov 2018
Promotionmorgon november

Välkommen till Promotionmorgon på Club 700.

Läs mer
05 Dec 2018
Strategigrupp chef

Strategigrupp Chef är ett forum för idéutbyte och ömsesidig rådgivning i aktuella ledarskapsfrågor och vänder sig till dig som är gruppchef med personal- och verksamhetsansvar.

Läs mer
07 Dec 2018
Kunskapsfrukost - Allt mera AI, allt mindre händer

Kunskapsfrukost med Enfo - Allt mera AI, allt mindre händer. Vad gör vi nu, i skuggan av AI? Nästan allt får etiketten AI för att bli lättare att sälja. Nyheterna fylls av framsteg inom AI. Men vad gör vi, vanliga människor, vanliga företag?

Läs mer
13 Dec 2018
Luciafirande på Örebro Slott

Säkra och Handelskammaren bjuder på ett stämningsfullt luciafirande på Örebro slott.

Läs mer
16 Jan 2019
Lärseminarium - Hur gör man affärer med offentliga sektorn?

Offentliga sektorn är en enorm beställare. Enbart Örebro kommun handlar upp för 2 miljarder årligen inom ca 350 områden. Detta seminarium vänder sig till dig som inte har arbetat med offentlig upphandling tidigare eller behöver en uppdatering av dina

Läs mer