Handelskammaren Mälardalen

Om oss

Handelskammaren Mälardalen

Handelskammaren har ett lika viktigt som tydligt uppdrag: att främja näringslivet i regionen och vara företagens röst. Vi ska helt enkelt göra regionen till en ännu bättre plats att driva företag på.

Vi vänder oss både till små och stora företag och verkar både lokalt och internationellt. Vi är en oberoende privat näringslivsorganisation som ingår i ett nätverk av mer än 12 000 handelskammare över hela världen. Våra medlemmar finns i Västmanlands och Örebro län samt Eskilstuna och Strängnäs kommuner.

Affärer och opinionsbildning

Vi erbjuder tjänster och mötesplatser där du som företagare kan skapa nätverk och få kunskap så att du kan öka dina affärsmöjligheter. Vi är dessutom en viktig påtryckare i regionalpolitiska frågor. Som medlemsföretag kan du påverka utvecklingen och få inflytande i olika frågor via oss.

Våra fokusområden är:


Ett stort utbud av möjligheter

Handelskammaren Mälardalen arrangerar mer än 50 utbildningar, seminarier, frukostmöten och andra evenemang varje år. Promotionmorgon i Örebro och Morgon på Kammaren i Västerås är våra mest välbesökta mötesplatser tillsammans med våra Stora Näringslivsdagar. Som medlem har du alltid rabatt eller går kostnadsfritt.