Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: April 2018

05 apr 2018
Creative Entrepreneurs - Örebro län

I nätverket hittar vi möjligheter till nya samarbeten, utbyter idéer och sår ibland också frön till helt nya verksamheter. Blandningen av mer erfarna företag, entreprenörer och start-ups skapar en dynamik i sig själv.

Läs mer
10 apr 2018
Framtidsråd - Nu är det dags att kavla upp ärmarna och arbeta handfast med vår vision - Örebro län

Nu är det dags att kavla upp ärmarna och arbeta handfast med vår vision. Vi bjuder in till nätverksträff 4 inklusive workshop som leds av Alex Liebert från Usify. Som input kommer vi ha med oss ungdomarnas perspektiv.

Läs mer
11 apr 2018
Business After Work - Västmanland

Välkommen till Business Afterwork - höstens stora mingel! Handelskammaren och Aros Congress Center vill åter samla Västerås näringsliv till en möjlighet att göra affärer efter kontorstid.

Läs mer
11 apr 2018
En utbildning om ursprungsregler och frihandelsavtal - Västmanland

Om du exporterar varor utanför EU har du säkert fått önskemål från kunderna om att utfärda ursprungsintyg för de sålda varorna. Under den här kursen kommer vi att gå igenom reglerna för hur man fastställer rätt ursprungsland, vilket slags ursprungsin

Läs mer
11 apr 2018
Frukostseminarie x 2 - GDPR och Attraktivt bolag - Kunskapsfrukost - Kommunikativa miljöer med Uni-Form

Välkommen till en lärorik morgon tillsammans med EY och Handelskammaren Mälardalen. EUs nya dataskyddsförordning GDPR träder i kraft den 25 maj 2018. EY:s specialist Estelle Otterstedt går igenom hur du och ditt företag kan påverkas av det nya regelv

Läs mer
12 apr 2018
IT-gruppen: medverkan under Live at Heart - Creative - Örebro län

Under Live at Heart 2017 medverkade några av företagen i IT-gruppen under rubriken Creative. Vad var bra? Vad var dåligt? Och vad händer 2018?

Läs mer
12 apr 2018
Handelskammarklubb 20180412 - Västmanland

Välkommen till Handelskammarklubb! Aktuella ämnen, mingelmat och nätverkande.

Läs mer
12 apr 2018
Seminarium: Karlskoga en vinnare i infrastrukturen - Örebro län

Nu närmar sig det första spadtaget för en utbyggd tågsträcka mellan Stockholm och Oslo via Karlskoga. Vad kan det innebära för dig och ditt företag?

Läs mer
12 apr 2018
Bergslagens näringslivsdag - Örebro län

Välkommen till Bergslagens näringslivsdag på Loka Brunn den 12 april 2018. Näringslivsdagen vänder sig till sig till dig som är företagare eller anställd inom det privata näringslivet, i offentliga organisationer eller inom ideell verksamhet.

Läs mer
17 apr 2018
Rekrytera smartare - matcha talangernas krav med ett Smart EVP - Kunskapsfrukost - Kommunikativa miljöer med Uni-Form

Många arbetsgivare har svårt att rekrytera specialister, nyckelpersoner, ledare och chefer. Du kanske är en av dem? Rekrytering har blivit en överlevnadsfråga och därför är det dags att börja göra det på ett nytt sätt.

Läs mer