Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

21 Nov 2019
Handelskammarfrukost hösten 2019 - Örebro län

Vi  öppnar dörren för dig som vill veta mer om Handelskammaren Mälardalen och eventuellt vill bli medlem. Den 19 november 2019 är du välkommen på Handelskammarfrukost.

Läs mer
22 Nov 2019
Nätverkslunch samarbetspartners Arbetsmarknadskunskap - Örebro län

Nätverkslunch samarbetspartners Arbetsmarknadskunskap. Vilka erfarenheter finns efter möte med tusentals ungdomar i Örebro län och vad tänker ungdomarna om utbildning och framtid?

Läs mer
26 Nov 2019
Infrastruktur och Logistikarenan: Nätverksträff 26 november - Västmanland

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag som har eller arbetar med godstransporter.

Läs mer
26 Nov 2019
Branschnätverk: IT-gruppen - Örebro län

Vilka är resultaten av den uppmärksammade kampanjen Rädda en Stockholmare? Vad är status på civilingenjörsutbildningen i datateknik? Nu samlar vi IT-gruppen igen för att diskutera gemensamma frågor.

Läs mer
27 Nov 2019
Padel & Business - Eskilstuna - Sörmland

Den 27 november bjuder Handelskammaren Mälardalen in till medlemseventet Padel & Business.Vi tror att nätverkande och fysisk aktivitet är en utmärkt kombination. Därför börjar vi morgonen med frukost och en Americano-turnering, en enkel och rolig spe

Läs mer
28 Nov 2019
WSP Arena - ett initiativ till ett klimatneutralt Örebro 2045 - Örebro län

WSP Arena - ett initiativ till ett klimatneutralt Örebro 2045. Hur ska vi i Örebroregionen agera i klimatfrågan? Kan vi växa utan klimatavtryck? Och hur gör man? Vad är vårt nästa steg mot en hållbar framtid?

Läs mer
29 Nov 2019
Promotionmorgon november - Örebro län

Välkommen till Promotionmorgon på Conventum Club 700.

Läs mer
02 Dec 2019
Säkerhetsseminarium: Hur skyddar vi oss mot dagens och morgondagens hot? - Örebro län, Västmanland, Sörmland

Seminariet handlar om hoten mot ditt företag, dina företagshemligheter och dina data. Möt några experter på säkerhet som ger en sammanställning av hotbilden och råd om hur du kan förebygga att just ditt företag blir utsatt.

Läs mer
05 Dec 2019
Julmingel på kammaren - Västerås - Västmanland

Innan året är slut bjuder vi in dig som medlem till julmingel på kammaren den 5 december. Vi firar med glögg, julplock från Solskinet och roliga aktiviteter! Dj Alé underhåller under kvällen.

Läs mer
06 Dec 2019
Vässa dina importkunskaper - Strängnäs - Sörmland

Välkommen att inspireras och att ställa dina frågor till våra erfarna föreläsare! Under seminariet får du veta vilka frågor du måste ha koll på när du importerar. Du får en genomgång och en relevant överblick över hela importprocessen och stödsysteme

Läs mer