Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

05 mar 2024
Internationell e-handel B2C - Sörmland

Förbered din exportsatsning – vi ser ett alltmer förändrat och ökat digitalt beteendemönster hos konsumenter världen över. Möjligheterna att hitta kunder och nå nya intäktsströmmar på andra marknader genom e-handel har aldrig varit större.

Läs mer
06 mar 2024
Betalnings-, leverans- och försäkringsvillkor - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Under Kurs om villkor för betalning, leverans och försäkring lär du dig hur villkoren kan skapa förtroende i befintliga och framtida affärskontakter. Du får lära dig hur villkoren kompletterar varandra på bästa sätt.

Läs mer
13 mar 2024
Remburshantering / Letter of Credit - Örebro län, Västmanland, Sörmland

Betalningsvillkoret remburs används ofta i internationella affärer. Genom att använda remburs som betalningsform reduceras riskerna som kan uppstå vid handel, förutsatt att rembursen konstruerats i enlighet med affärsavtalet.

Läs mer
15 mar 2024
Trade Talks - Tyskland - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Läs mer
21 mar 2024
Marknadsdag Tyskland - Sörmland

I samarbete med Stua och Regional Exportsamverkan Sörmland har vi förmånen att bjuda in dig till en exklusiv kunskapsdag tillsammans med experterna hos NordicMarketing. Under dagen kommer vi att djupdyka i den tyska besökarmarknaden.

Läs mer
11 apr 2024
Tullgalan Light 2024 Mälardalen - Örebro län, Sörmland, Västmanland

En eftermiddag med intressanta talare inom tullområdet, internationell handel & transportfrågor. Nätverkande, snittar & något gott i glaset. Välkommen!

Läs mer
22 apr 2024
Följ med oss på affärsdelegation till Tyskland! - Örebro län, Västmanland

Kraven och efterfrågan på hållbara produkter ökar nu i snabb takt och är avgörande för din framtida konkurrenskraft. Denna affärsdelegation är tillfället att lära dig mer om de senaste teknologierna och lösningarna samt skapa nya affärskontakter.

Läs mer
14 maj 2024
Kurs Export- & importdokument 2024 - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Under kursen om export- och importdokument lär du dig att hantera kommersiella dokument, tulldokument och transportdokument på ett logiskt sätt.

Läs mer
18 sep 2024
Incoterms 2020 - använder du rätt leveransvillkor? - Örebro län, Västmanland, Sörmland

Har du kontroll på vilka leveransvillkor som ni använder på ert företag och vet ni vad dessa egentligen innebär? Denna utbildning ger dig kunskaper som gör att du kan komma fram till vilket leveransvillkor som passar just er och era affärer.

Läs mer
09 okt 2024
Effektiv tullhantering - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Under kursen lär du dig grunderna för en snabb och kostnadseffektiv tullhantering som importör och exportör.

Läs mer