Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Juni 2021

01 jun 2021
Kompetensforum - tema digital rekrytering - Västmanland, Örebro län, Sörmland

Kompetensforum är mötesplatsen för dig som är strategiskt ansvarig för HR, rekrytering, bemanning eller kompetensutveckling. Här diskuterar vi aktuella utmaningar inom kompetensförsörjning och hur vi tillsammans kan lösa dem.

Läs mer
03 jun 2021
Morgon på Kammaren - Sörmland, Västmanland

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer
10 jun 2021
Tech Forum: Towards an AI Enabled Future - Örebro län, Sörmland, Västmanland

Tech Forum 2021 brings together business leaders, entrepreneurs, policy makers and academics to discuss an AI enabled future.

Läs mer
16 jun 2021
Ungdomar idag och framtidens arbetsmarknad - Örebro län

Den 16 juni bjuder vi in till vårens digitala träff som fokuserar på framtidens arbetsmarknad och vilka kompetenser som kommer behövas när vi blickar mot framtiden. Vi lyfter även vad dagens ungdomar vill arbeta med och vilka branscher de inte alls ä

Läs mer
17 jun 2021
SYV-träff med Arbetsmarknadskunskap - Örebro län

Den 17 juni bjuder vi in till en digital träff för dig som är Studie- och yrkesvägledare. Vi lyfter vad dagens ungdomar vill arbeta med och vilka branscher de inte alls är intresserade av.

Läs mer
30 jun 2021
Webinarium med franska Tullverket om export till Storbritannien - Webinarium med franska Tullverket om export till Storbritannien

Med anledning av att företag efter Brexit rapporterat svårigheter att exportera via Frankrikes ”smarta gräns” till Storbritannien bjuder den franska tullmyndigheten nu in till ett webinarium den 30 juni, kl. 15.30.

Läs mer