Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Oktober 2017

05 okt 2017
Lärseminarium - Hur gör man affärer med offentliga sektorn? - Örebro län

Välkommen till Handelskammarens lärseminarium. Varje månad presenteras ett aktuellt tema. I 60 effektiva minuter får du ny kunskap så att du kan stärka dina affärsmöjligheter.

Läs mer
09 okt 2017
Lunchföreläsning: "Det klimatpositiva näringslivet" med Rob Hopkins - Örebro län

Vilka nya affärsmöjligheter öppnar sig i omställningen till det postfossila samhället? Vad innebär ett hållbart företagande inom ramen för de planetära gränserna? Hur kan näringslivet bidra till att återskapa lokala samhällen, ekonomier och ekosystem

Läs mer
15 okt 2017
UTSIKT 2017 - Örebro län

Nu bjuder vi för andra gången in till mötesplatsen UTSIKT. En fantastisk möjlighet för alla som vill påverka tillväxten och utvecklingen i Örebroregionen. Arrangemanget kommer att samla 500 deltagare från företag, offentliga aktörer och ideell sektor

Läs mer
18 okt 2017
Rätt distributör på rätt marknad? - Västmanland

Välkommen till en förmiddag med information om hur du kan hitta en ny partner, utvärdera en befintlig partner samt lära dig mer om de juridiska avtalen för affärs-förhållandet.

Läs mer
19 okt 2017
Seminarium "Spara pengar på att energieffektivisera ert tryckluftssystem" - Örebro län

Energikontoret Region Örebro län bjuder in små och medelstora företag till ett seminarium om energieffektivisering med fokus på tryckluftssystem. Tryckluft är ett dyrt medium och ett av de områden som har störst möjlighet till besparing.

Läs mer
24 okt 2017
NYSTART: Rekryteringsnätverk - Örebro län

Den 24 oktober 2017 gör vi en nystart för Rekryteringsnätverket som varit en del av Handelskammarens satsning på Talangrekrytering de senaste tre åren. Temat är medflyttarrekrytering.

Läs mer
25 okt 2017
Frukostmöte om fossilfria drivmedel - Örebro län

Per Wollin, från projekt Biodriv Öst, berättar om olika fossilfria drivmedel och deras egenskaper. Hur ska man tänka om man vill byta ut diesel eller bensin? Vilket fossilfritt drivmedel passar ditt företags kör- och transportbehov bäst?

Läs mer
25 okt 2017
INSTÄLLD!! Kunskapsfrukost med Vicapta - Västmanland

Kunskapsfrukost är forumet för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen som vill dela med sig av kunskap kopplat till sin bransch.

Läs mer
26 okt 2017
Inspirationsdag med Alexander Bard - Örebro län

En inspirerande förmiddag för dig som vill fylla på med kunskap och är nyfiken på vad vi inom Regionalt Exportcenter Örebro län erbjuder dig som företagare.

Läs mer
27 okt 2017
Promotionmorgon oktober - Örebro län

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger. Vi välkomnar My office som Morgonvärd den här morgonen.

Läs mer