Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Maj 2018

14 maj 2018
Årsstämma - Kunskapsfrukost med Rädda barnen - Vilka hållbarhetsmål kan vi hjälpa ditt företag att nå?

Måndagen den 14 maj kl 16:00 på Elite Stadshotellet i Västerås. Det bjuds på trendspaning, mat och dryck.

Läs mer
15 maj 2018
Remburshantering - Letter of Credit - Västmanland

Betalningsvillkoret remburs används ofta i internationella affärer. Genom att använda remburs som betalningsform reduceras riskerna som kan uppstå vid handel, förutsatt att rembursen konstruerats i enlighet med affärsavtalet. Den här utbildningen lär

Läs mer
16 maj 2018
Seminarium om Hantering av patent & varumärken - Västmanland

Hur använder jag varumärken, design och patent för att utveckla mitt företag nationellt och internationellt? Vad är viktigt att tänka på? Hur gör jag rätt från början?

Läs mer
24 maj 2018
Kompetensnätverket - Västmanland

Kompetensnätverket vänder sig till dig som arbetar med HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning i Västmanlands län. Genom nätverket får du möjlighet att diskutera gemensamma utmaningar, utbyta erfarenheter och kunskap med övriga deltagare

Läs mer
24 maj 2018
Creative Entrepreneurs - Örebro län

I nätverket hittar vi möjligheter till nya samarbeten, utbyter idéer och sår ibland också frön till helt nya verksamheter. Blandningen av mer erfarna företag, entreprenörer och start-ups skapar en dynamik i sig själv.

Läs mer
24 maj 2018
Är du och ditt företag redo för GDPR? - Västmanland

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen att gälla. GDPR kommer att påverka ditt företags hantering av personuppgifter, dvs. uppgifter om anställda, kunder, medlemmar mm.

Läs mer
25 maj 2018
Promotionmorgon maj - Örebro län

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger.

Läs mer
29 maj 2018
Infrastruktur och Logistikarenan: Nätverksträff med tema logistikläget - Västmanland

Infrastruktur och Logistikarenan (ILA) är nätverket för logistikberoende företag inom alla transportslag. ILA är Handelskammarens affärsnätverk för företag med godstransporter.

Läs mer
29 maj 2018
Inställt! Ta med dig digitaliseringsglasögonen hem - Kunskapsfrukost med Rädda barnen - Vilka hållbarhetsmål kan vi hjälpa ditt företag att nå?

Alla snackar om digitalisering. Inte sällan verkar det innebära att du ska förstå dig på trolleri för att kunna arbeta med det. Anton K. Myrberg anser att en bra digital strateg är expert på sin egen verksamhet, men behöver nödvändigtvis inte ha koll

Läs mer
31 maj 2018
Kunskapsfrukost - Kommunikativa miljöer med Uni-Form - Kunskapsfrukost med Rädda barnen - Vilka hållbarhetsmål kan vi hjälpa ditt företag att nå?

Hur påverkas vi av de miljöer vi vistas i, medvetet eller omedvetet? Välkommen på en upplysande morgon med Caroline Odd och Uni-Form.

Läs mer