Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Morgon på Kammaren 24 november

Välkommen tillbaka till Morgon på Kammaren!

Ännu en härlig morgon på Elite Stadshotellet i Västerås och den sista för i år!

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Du får även möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer och andra korta inslag.

Som icke-medlem i Handelskammaren Mälardalen har du möjligheten att prova på Morgon på Kammaren som gäst kostnadsfritt!

Drop-in mingel  07.30-08.00 - välkommen!

☕️ Digitalisering & Hållbarhet

Program

Frukostvärd EXIN

I mer än 40 år har Exin ägnat sig åt att etablera samarbetspartners i hela Sverige för att få ett stadigt inflöde av cirkulära återanvändbara kontorsmöbler, utfört flytt, kontorsflytt, transporter, tjänster och monteringar. 24 november presenterar vi stolt Exin som vår frukostvärd!

"Ett av våra viktigaste mål är att driva våra företag mot en framtid där kvalitet, hållbarhet och kompetensutveckling gör att vi kan växa och ge dig bästa möjliga service. Miljöhänsyn och kvalitet ingår som en naturlig del i företagets samtliga verksamhetsområden. Vi har som mål att ständigt hålla en god relation till dig som kund och leverantörer genom god affärssed. Vi vill agera affärsmässigt, vara transparenta samt agera utifrån respekt för våra medmänniskor."

Peter Stålhand, Marknad & Försäljningschef & Patrik Lundstedt, Ägare/VD, Exin

Hållbarhet är på allas agenda. Mindflower berättar vad det innebär att hållbarhetsutmana digitaliseringstjänster. Hur ser hållbarhetstrenden ut under och efter pandemin? Vilka satsningar gör man som företagare eller vilka borde man göra?

Marie Winslow Andersson, Hållbarhetschef & Staffan Andersson, Head of Design and Visualization, Mindflower

Genom att integrera hållbarhet i hela din organisation skapar du förutsättningar för ett långsiktigt och effektivt företagande. Hur går du till väga för att detta ska bli en naturlig del av ditt företags strategi i form av vision, målsättningar och nyckeltal?

Jimmy Nybom, Partner Assurance, Grant Thornton

'Kundens framgång är våran framgång'  - så tänker Digiwise som kommer att berätta för dig om digital marknadsföring och vikten av ditt digitala skyltfönster. Sonny och Louise delar med sig tips om hur du optimerar du ditt digitala skyltfönster. Vi får följa med i diskussion om den digitala framtiden och vad händer om man inte hänger med i den digitala utvecklingen? Sist, men inte minst så får vi även kika på ett av Sveriges snyggaste kontor!

 

Sonny Eriksson, Partner & Louise Solberg, Business Developer, Digiwise

Cybersecurity - ju mer digitaliserade vi blir, desto viktigare blir IT-säkerhetsfrågorna. ES Partner ger dig exempel på vad som kan gå fel, om man inte har koll på IT säkerheten i företaget samt tips på vad företag kan göra för att inte bli utsatta för ”attacker” och speciellt inför julen, då det blir än mer vanligt med ”fishing".

John Burman, Delägare, ES Partner

Petra Garnås
Programledare 🎤

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Varmt välkommen med din anmälan!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Bokningen är öppen!

Datum

24 november 2021

Tid

kl 07.30-09.00

Plats

Elite Stadshotellet
Västerås

Information

- Kostnadsfritt för medlemmar
- Vi bjuder på kaffe, te samt lätt frukost
- Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
- Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
-Sista anmälan 23 november 2021

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: paula@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta felix@handelskammarenmalardalen.se

Information med anledning av COVID-19 (Corona)

Information med anledning av COVID-19 (Corona)Vi följer rådande restriktioner och vi uppmanar därmed samtliga av våra besökare med förkylnings- eller
influensaliknandesymptom att inte delta fysiskt på inbokade event, seminarium eller möten. Flera av våra event ges fortfarande online.

Deltagare