Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Business Pulse Eskilstuna - Tuna Trafik

Nu är det dags för nästa upplaga av Business Pulse i Eskilstuna – en mötesplats där Handelskammaren Mälardalen tar pulsen på olika verksamheter med högaktuella teman.

Program

Denna gång står bussbolaget Tuna Trafik - 40 år i år - för värdskapet. Du får höra om deras arbete och hur svåra utmaningar som bla COVID, el- och bränslepriser har påverkat deras organisation på olika sätt samt försvårat deras kompetensförsörjnings arbete. Du får även chansen att gå med på en rundvandring i lokalerna.

Fakta om Tuna Trafik

Tuna Trafik är ett av de främsta bussbolagen i regionen där den största delen av verksamheten består av beställningstrafik tex. skolskjutsar, kommuner, myndigheter och idrottsföreningar. De kör även tågersättningar och står för paketlösningar med hotell, transporter, färjor etc. för grupper som ska resa ut i världen.

De har dessutom en egen fordonsverkstad som då och då fylls med externa kunder som vill ha service,  skadereparation och AC-Kontroller. Tuna Trafik samarbetar även med ett estniskt bolag – Busland – och har sedan våren 2022 också ett dotterbolag som producerar trycksaker, dekaler och foliering av fordon och fönster. Följ med bakom kulisserna till företaget som är så mycket mer än bara bussar.

Vi har ett begränsat antal platser - boka din plats i god tid.

Varmt välkommen med din anmälan.

Magnus Forslund

  • Affärsområdeschef
  • Marknad & Medlemsservice

Information och anmälan

Tid & Datum

9 maj 2023
07.30: Drop in och frukost
08.00: Programstart
09.00: Möjlighet till rundvandring

Plats

Tuna Trafik
Hejargatan 2A, Eskilstuna

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.

Sista anmälan: 7 maj 2023