Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte Morgon på Kammaren mars

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer, bilder och andra korta inslag.

Program

Uppdateras löpande

Tiderna är annorlunda och många branscher blir påverkade. Men hur är det med bilmarknaden? Och hur ska företagen tänka när de pratar bilkostnader, har förmånsbilen gjort sin rätt nu? 

Vi får träffa Dan Jernebring från Bilia som ger sin bild av saken.

Hållbarhet är viktigare nu än aldrig förr. Hållbarhetsresan varierar från företag till företag, men alla behöver dra sitt strå till stacken. 

Vi träffar Robert Dahlberg, Hållbarhetschef på M4 Gruppen och hör om deras resa. Vilka utmaningar har de mött på vägen och vilket är det långsiktiga målet?  

Handelskammaren spelar en aktiv roll i att forma framtida kompetens genom sitt engagemang i yrkeshögskolefrågor, med målet att säkerställa att utbildningarna möter näringslivets behov.

Pauline Hildingsson från Handelskammaren delar insikter kring detta arbete och belyser hur det bidrar till att lösa kompetensförsörjningsutmaningar. Missa inte chansen att få en djupare förståelse för detta arbete och upptäck mer om den kommande YH-mässan i Västerås den 21 mars.

I en era där digitalisering är en prioritet, är det möjligt att digitalisera nästan allt. Men vad innebär det för bokföringen?

Vi möter Emma Gårlin, affärsutvecklare, och Martin Gruvnäs, Head of enterprise consulting, från KPMG. De delar sina tankar om hur företag kan hantera tillväxt, effektivisera flödet och, i korthet, hur digitalisering av bokföring kan vara till nytta för dig.

Cybersäkerhet är ett hett ämne på tapeten just nu. Det är av hög prioritet att kunna skydda sig mot dataintrång och upprätthålla förtroendet. 

Maria och Anders från Atea, experter på området, betonar att varje företag måste prioritera cybersäkerhet, oavsett dess storlek.

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Sandra Verrone

 • Marknadskoordinator
 • Möten, event och medlemskap

Magnus Forslund

 • Affärsområdeschef
 • Marknad & Medlemsservice

Information och anmälan

Datum

7 mars 2024

Tid

Kl. 07.30 - 09.00

Plats

Elite Stadshotellet i Västerås

Information
 • Kostnadsfritt för medlemmar.
 • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
 • Vi bjuder på frukost.
 • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
 • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
 • Sista anmälan 6 mars  kl.13.00.
 • Efter kl.13.00 kontakta: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: sandra@handelskammarenmalardalen.se eller magnus@handelskammarenmalardalen.se.

Deltagare