Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon november

Välkommen till Promotionmorgon! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

Uppdateras löpande!

Den gröna omställningen startar i gruvan
Hos Zinkgruvan Mining har man full fokus på framtiden. Målet är att bidra till Europas behov av ökad grad av självförsörjning av mineral och metall som möjliggör den gröna omställningen. Hör Zinkgruvan Minings VD Staffan Sandström berätta om varför metall och mineraler behövs och om företagets framtidssatsningar.

Ny co-working aktör i stan
Det gamla stadsbiblioteket på Näbbtorgsgatan får nytt liv och genomgår stora renoveringar. En av de nya hyresgästerna är Dospace som etablerar i Örebro. Elin Schönqvist, CSO gästar oss och berättar om företagets verksamhet och vad som för dem till stan.

Mot nytt SM-Guld
Med 36 säsonger i elitserien och 10 SM-guld i ryggen fortsätter Örebro Volley att leverera. Den här morgonen ställer vi frågorna som förhoppningsvis ger oss svar på vad som är receptet på framgångarna och hur den nya styrelsens tankar går om framtiden.

Conventum presenterar
Platschef Anders Karlsson gästar oss och berättar om de omfattande renoveringarna av konferensdelarna i huset. Vi får även höra allt om vad som är på gång under vintern och kommande vår. Det utlovas både rundvandring och skattjakt!

The Magic Forest & Wadköpings matmarknad vinter
Den 2 december är det premiär för den populära ljusshowen i Stadsparken som tänds för tredje året i rad. Samtidigt pågår Wadköping matmarknad vinter. Rebecca Larserö och Claes Nelander berättar om de båda projekten och sitt samarbete.

Programledare

Morgonvärd

Frukostvärd

Information och anmälan

Tid

24 november,  7.30-9.00

Plats

Conventum Club 700, Örebro

Information

Kostnadsfritt. Ej avbokad plats debiteras med 195 kr.
Sista anmälan: 23 november 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så har du nu möjlighet att prova-på. Välkommen med din anmälan nedan.

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Deltagare