Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon januari

Välkommen till Promotionmorgon! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

Uppdateras löpande!

Handelns utveckling och insikter
Vad har handeln för betydelse i samhället? Sofia Larsen, VD på Svensk Handel gästar oss och pratar handelns utveckling i lågkonjunktur och vilka möjligheter man kan se framåt.

Handeln och framtiden i Örebros stadskärna
Armina Iljasevic, VD på City Örebro ger oss perspektivet för hur lågkonjunkturen påverkat handlarna i vår region. Hur ser framtiden ut för Citykärnan och vilka satsningar är på gång?

Sörbyskogen Svartare
Under årets kallaste och kargaste månad går ett traillopp i Sörbyskogen. Inte nog med det oförutsedda underlaget och osäkra klimat deltagarna har att anpassa sig till, loppet genomförs dessutom under mörkrets inbrott. Hör Mats Jansson från Epic Trail, arrangören bakom evenemanget, berätta om upplägget och företaget.

Ideellt engagemang på arbetstid
Four PR uppmuntrar sina medarbetare att engagera sig i ideellt arbete. Så mycket att de nu erbjuder de anställda en timme av arbetstiden varje vecka till det. Linnea Karlsson och Hannes Kataja gästar oss och berättar om sina engagemang och hur det påverkar dem i sin yrkesprofession.

Generationsboendet i Almby vinner byggnadspriset 2023
I höstas stod 38 student - och seniorbostäder klara för inflytt i Almby kyrkpark. Ett projekt, helt eget i sitt slag, med hållbarhet i fokus som bygger broar mellan generationer.  David Lennermark, VD för Svenska kyrkans bostäder gästar oss och berättar om projektet.

Historien bakom Hindersmässan
Sista veckan i januari förvandlas årligen Örebro Centrum till en marknadsplats. Jennifer Troëng Johansson från Bergshandteringens vänner kommer och berättar om denna långlivade tradition och hur den än i dag hänger ihop med gruv- och stålindustrin.

Stora Näringslivsdagen avslöjar
Årets tredje och sista talare till Stora Näringslivsdagen med gala 20 mars. Missa inte det!

Moderator

Information och anmälan

Tid

26 januari,  7.30-9.00

Plats

Conventum Club 700, Örebro

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan: 25 januari 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så kontakta jessica@handelskammarenmalardalen.se.

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Deltagare