Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte Morgon på Kammaren februari- 2024

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer, bilder och andra korta inslag.

Program

Uppdateras löpande

Västerås stad och Svenska Bandyförbundet ser fram emot ett riktigt bra sportsligt arrangemang i ABB Arena Syd på Rocklunda den 15-16 mars.

 Gisela Stockhaus och Maria Engelfeldt berättar om de fina sportsliga förutsättningarna för Juniorfinalerna, Damfinalen och Herrfinalen. Hur kommer bandyfesten att märkas i Västerås? Hur kommer området runt ABB Arena Syd att vara? Vad är ett måste i en bandyfinal? Hur kan Västerås synliggöra bandytraditionen? Ja detta är några punkter som ni kommer att få ta del av under stund.

Ta del av den senaste kunskapen i konsten att rädda liv, på arbetsplatsen, i föreningen och hemma, helt enkelt överallt.

Med många års samlad kompetens att utbilda i Hjärt-lungräddning innanför väggarna vill nu Johnny Sundin och Peter Jonsson, från det nystartade bolaget Nice to be alive, hjärtsäkra hela Sverige med det nya unika utbildningsformatet eHLR. Både på arbetsplatser, i föreningar och hemma. Alla skall kunna rädda liv i en akut situation, menar dom.

Utforska den komplexa balansen mellan personlig integritet och samhällsnytta, speciellt i kontexten av bakgrundskontroller och säkerhetsåtgärder.

Anna Eriksson har tidigare erfarenhet från polisen och säkerhetspolisen och arbetar nu som rådgivningskonsult hos Nordic LEVEL Group. Nu har ni möjligheten att få ta del av hennes perspektiv på  medarbetarskydd, personsäkerhet och riskhantering, och hur hon betjänar viktiga samhällsaktörer och organisationer.

Nytt platsvarumärke ska stärka bilden av Västerås i syfte att få fler att vilja besöka, flytta till eller driva verksamhet i Västerås.

Anna Ulriksson Biderman, kommunikationsstrateg på Västerås stad, berättar mer om hur du och ditt företag kan använda platsvarumärket Västerås i er marknadsföring och om behovet av att kännedomen om platsen behöver öka.

Strategi och taktik i stormiga tider? Haus ger tips och exempel från sin egen verklighet.

Viktoria Brandel och Robert Brodén från kommunikationsbyrån Haus delar med sig av insikter om hur ni står stadigt i stormiga tider genom att balansera långsiktig strategi och flexibel taktik. Få konkreta tips och låt dig inspireras av Haus egna framgångsexempel.

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren.

När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

1 februari 2024

Tid

Kl. 07.30 - 09.00

Plats

Elite Stadshotellet i Västerås

Information
 • Kostnadsfritt för medlemmar.
 • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
 • Vi bjuder på frukost.
 • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
 • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
 • Sista anmälan 31 januari  kl.13.00, 2024.
 • Efter kl.13.00 kontakta: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: sandra@handelskammarenmalardalen.se eller magnus@handelskammarenmalardalen.se.

Magnus Forslund

 • Affärsområdeschef
 • Marknad & Medlemsservice

Sandra Verrone

 • Marknadskoordinator
 • Möten, event och medlemskap
Deltagare