Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Stora Näringslivsdagen 2021!

Ny plats, ny energi och nya tag.
Vi ses på Steam Hotell den 5 oktober - save the Date!

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet i vår region. Evenemanget lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt och vänder sig till företagare inom alla branscher och storlekar.

Årets program innehåller en blandning av högaktuella omvärldsspaningar, föreläsningar, dialogsamtal och intressanta intervjuer.

Pandemin kan ses som en tidsmaskin. Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumilakliv framåt i tiden. Inom andra förflyttar vi oss bakåt.

Per Schlingmann är författare, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv. Nu utkommer författarna Per Schlingmann och Kjell A Nordström med Corona Express där de beskriver varför pandemin kan ses som en tidsmaskin.

Pandemin har utlöst en rad krafter som kommer att ändra spelreglerna för individer, företag och samhället som helhet. Vilka av dessa förändringar kommer att bestå och vilka kommer att försvinna när pandemin går tillbaka? Och hur kan vi utnyttja de möjligheter som uppstår?

Kjell A. Nordström är en mycket uppskattad föreläsare och har gjort sig till tolk för den nya affärsvärlden. Han påpekar att vår tid är unik och att vi förmodligen bara är i början - inte ens i mitten - av den snabbaste affärsmodellomvandlingen sedan 1850-talet.

En föreläsning om självledarskap, livet jobbet och allt däremellan. Christina Stielli, flerfaldigt prisbelönt och nominerad föreläsare, har sina rötter i Mälardalen och ger oss en stund med insikter, verktyg, kunskap och framtidshopp.

Var finns motivationen, hur behåller vi den och hur motiverar vi andra? Vad behöver jag för att leda mig själv för att bli hållbar, trygg och alldeles fantastisk?Christina Stielli har föreläst i många år och har de senaste åren mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt

Jenny Larsson Foto Jonas Bilberg

Jenny Larsson delar med sig av sig egen resa – från drömmen om att bli läkare till uppdragen som vd och leda-mot i Elektrifieringskommissionen.

Jenny är vd på Hitachi ABB Power Grids i Sverige och har lång erfarenhet inom energibranschen. Le-damot i regeringens nyinsatta Elektrifieringskommission som syftar till att påskynda elektrifieringen inom transportsektorn. Hon är även ordförande i Näringslivets transportråd

Coronapandemin har slagit hårt över hela världen. Effekterna påverkar både samhälle och näringsliv.

Ökade leveranstider, brist på komponenter och höjda avgifter är en del av det nya normala. Hur ser det ut i våra europeiska grannländer och vad kan vi förvänta oss på hemmaplan? Vi gör en internationell utblick med hjälp av experter från EEN och Handelskammaren

Kris & säkerhet. Människan den svaga länken.

Hur kan man jobba förebyggande med säkerhet och hur gör man när det uppstår kris? Vilka säkerhetsrisker finns det egentligen? Ett panelsamtal med Jenny Emerén som moderator.

Från ett liv i paljetter på Sveriges många scener till kamouflerad ökenuniform i hetaste Afrika.

Vår mångfacetterade moderator Anna-Lena Björklund kommer senast från rollen som press- och informationschef för Försvarsmaktens FN-insats i Mali. Innan dess har hon turnerat Sverige runt bl.a med Alcazar & Tomas di Leva.

Varmt välkommen med din anmälan!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Datum

5 oktober 2021

Tid

Dagsprogram: 11.00 - 16.30
Kvällsprogram: 16.30 - 20.30

Plats

Steam Hotell
Ångkraftsvägen 14
721 31 Västerås

Priser

BUSINESS AREAS
Prislista Utställarplats

5000 kronor exklusive moms per utställarplats.
Inkluderar 1 dags + kvällsbiljett.

Biljetter: 

Dagsbiljett medlem: 1595 kronor exklusive moms

Dagsbiljett icke medlem: 1795 kronor exklusive moms

Dag + kvällsbiljett medlem: 2095 kronor exklusive moms
(Kväll kan inte köpas separat)

Dag + kvällsbiljett icke medlem: 2295 kronor exklusive moms
(Kväll kan inte köpas separat)

Stay the night

Du som som bokar biljetter eller utställarplats till Stora Näringslivsdagen 2021, kommer att få en rabattkod till Stay the Night at Steam Hotell.

HUVUDPARTNERS

PARTNERS

MEDIAPARTNERS