Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon online mars

Välkommen till Promotionmorgon online. Mingla med andra inom näringslivet och träffa nya kontakter i breakout-rooms. Du som vill kan logga in redan kvart i åtta och delta i chatten. Som vanligt bjuder morgonen på spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration.

Program

  • Morgon med möjlighet att logga in redan från kl 07.45 för frukostmingel i break-out rooms!
  • Kollektivtrafiken och pandemin. Svealandstrafiken är det nya bolaget som samägs av Region Örebro län och Region Västmanland. Normalt kör de 65 000 resenärer om dagen. Hur har pandemin påverkat verksamheten och etableringen av det nya varumärket? I soffan möter vi VDn Peter Liss VD och HR-chefen Carola Lilja.
  • Nystart för affärsnätverk. Behovet av att stärkas i sin roll och byta erfarenheter med andra är högintressant. Handelskammarens presenterar en satsning på affärsnätverk 2021 med fokus på VD-rollen, hållbarhet samt unga ledare & entreprenörer.
  • Ung Företagsamhet. Vi träffar Fanny Andersson som driver Marketing Business Future UF och erbjuder företag hjälp med marknadsföring på sociala medier för att nå en finansiell tillväxt och Ali Taleb som driver AT Advising UF som är mitt i skapandet av en bok om förebilder och eldsjälar från olika förorter runt om i Sverige. Hör deras visioner och planer
  • Investera hållbart. Träffa en av Örebro kommuns Energi - och klimatrådgivare som tipsar om vilka möjligheter det finns för näringslivet att få råd och stöd.
  • Club house - här för att stanna? Det är inte säkert att du känner till den nya appen Clubhouse – men det kanske du borde. Den har redan två miljoner aktiva användare och spås bli nästa stora grej inom sociala medier.
  • TikTok - har du koll? Vi djupdyker i fenomentet och den omdiskuterade appen.
  • UTSIKT - vad är status för Öreboregionens populära framtidskonferens

Moderator

Mia Carlén

Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Information och anmälan

Tid

26 mars 2021   kl. 8.00-9.00 (möjlighet till att logga in från kl 07.45)

Plats

Online via Zoom
Har du inte Zoom i din dator kan du ansluta via en webbläsare. Om Zoom är blockerat kan det fungera att ansluta med mobil.

Information

Kostnadsfritt, men viktigt att du anmäler dig för att få anslutningslänken. Anmälan senast 25 mars 2021.

Endast för medlemsföretag.

Sista anmälan: 25 mars 2021