Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Morgon på Kammaren

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Du får även möjligheten att delta i online-mingel med andra deltagare.

Program 25 mars:

  • Anna Holmström och programledare Petra Garnås inleder morgonen
  • Jens ger oss en ekonomisk uppdatering av läget på marknaden. Hur går det för svensk ekonomi? Hur stor påverkan har pandemin haft och vad kan vi förvänta oss framöver?

Jens Magnusson, Head of Personal Finances och privatekonom på SEB

  • Mimers hälsofrämjande arbete har uppmärksammats nationellt. Ett strategiskt arbete med en rad hälsofrämjande insatser har gett resultat. Här får personalen extra semesterdagar om de tränar. Hösten 2020 tilldelades Mimer den prestigefyllda utmärkelsen ”Svensk kvalitet”.

Wivecka Ljungh, HR-chef Mimer, SVENSK KVALITET 2020

  • Eskilstuna har under lång tid jobbat strategiskt för att locka logistiketableringar, med allt från byggklar mark till rekryteringsservice för företag. Det senaste året har proppen gått ur rejält och Eskilstuna har vunnit prestigeetableringar som Coop, Amazon och Apoteket. Läget har utmärkt infrastruktur, med en av Sveriges största kombiterminaler.

David Hofmann, Eskilstuna Logistik, ÅRETS HETASTE LOGISTIKLÄGE 2021

  • Med en fil kand retorikutbildning i bagaget sammantaget med 25 årsfrilansande som sångerska/artist är Petra som klippt och skuren för att som konferencier/moderator hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som Sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare för Morgon på Kammaren

Fotograf: Annica Zion (Annica Photography)
  • I programmet kommer vi även att köra online mingel i break-out-rooms i två omgångar. Sista omgången av break-out-rooms kör vi på slutet av Morgon på Kammaren, så häng gärna kvar för detta. Vi kommer att spela upp medlemsfilmer samt eventuellt en överraskningsfilm som passar in för dagen.

 

Vid varje tillfälle kommer vi att bjuda in spännande gäster , visa medlemsfilmer, lyfta viktiga frågor, ha med morgonens expert eller dagens tips och överraska dig med nya upptåg varje gång. Morgon på Kammaren äger rum 8 gånger per år.

Varmt välkommen med din anmälan!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap
Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Information och anmälan

Bokningen är öppen!

Datum

25 mars 2021

Tid

Kl. 07.45 -09.15

Plats

Online via Zoom

Information

- Kostnadsfritt för medlemmar.
- Icke medlemmar 295 SEK.
- Utebliven avanmälan debiteras 250 SEK
- Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
-Sista anmälan 24 mars 2021

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: paula@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av vad du får ut av ett sponsorhip för Morgon på Kammaren? Kontakta anna@handelskammarenmalardalen.se