Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon oktober

Välkommen till Promotionmorgon! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

Uppdateras löpande!

Nyfiken på Årets Örebroare
Anna Jinghede, tandläkare, rättsodontolog, polis, forskare och medieprofil har utsetts till årets Örebroare av NA:s läsare. Anna gästar oss och vi får chansen att lära känna vem som står bakom utmärkelsen.

Händer på slottet
Björn Fransson och Örebrokompaniet bjuder denna morgon alla deltagare på fotoutställningen Ikoner (läs mer nedan). Om det, slottets alla möjligheter och Vad som händer på Örebrokompaniet får vi höra mer om.

3D printing - från konsumentleksak i plast till industriprodukt i metall
3D printing och additiv tillverkning tillåter komplexitet och variation utan merkostnad och möjliggör kundspecifika lösningar på ett effektivare sätt. Nu flyttar Amexci, en stor aktör i branschen, sin verksamhet till Örebro. Edvin Resbo, VD, gästar oss och berättar om företagets och branschens utveckling.

Speakers Corner
Nu har du chansen att pitcha ditt företag eller specifika erbjudande under Promotionmorgon. Fem företag får 30 sekunder på sig att förmedla sitt budskap. Anmäl ert intresse till jessica@handelskammarenmalardalen.se.

Årets förening 2022
Örebro SK Handboll Herr har fått stor uppmärksamhet bl.a. för sin framgångar i projektet Handboll för hjärta och gemenskap. Ett projekt med fokus på att främja integration och öka den social gemenskapen. Jerker Lindgren, ordförande, Marcus Persson, försäljnings- och marknadschef och Ali Zean, tränare är på plats och berättar mer om resultaten och föreningens mål.

Ikoner - Fotografisk pophistoria

Larsåke "Skuggan" Thuresson fotograferade över 300 utländska och svenska musikartister och grupper under början av 1960-talet fram till mitten av 1970-talet. The Beatles, The Rolling Stones, The Who, Jimi Hendrix, Frank Zappa, Tom Jones, Janis Joplin, Cher, Birgit Nilsson, Cornelis Vreeswijk, Abba och Ted Gärdestad, för att bara nämna några. Bildskatten blev efter många år en bok och nu även en utställning "Ikoner" som kommer till Örebro slott 7 oktober till 4 februari. Du som deltagare får nu chansen att ta del av utställningen i samband med oktober månads Promotionmorgon.

Agneta Fältskog

Jimi Hendrix

Monica Zetterlund

Moderator

Morgonvärd

Information och anmälan

Tid

27 oktober,  7.30-9.00

Plats

Rikssalen, Örebro slott
Ingång från sydvästra tornet

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan: 26 oktober 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så kontakta jessica@handelskammarenmalardalen.se

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Deltagare