Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte Morgon på Kammaren November

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer, bilder och andra korta inslag. Denna gång får vi även besök från två företag från Ung Företagsamhet där vi får träffa grundarna som berättar om sina affärsidéer.

Program

Uppdateras löpande

Vi presenterar vinnaren av Stora Näringslivspriset som avslöjades och firades på Stora Näringslivsdagen den 12 oktober.

Årets vinnare är Ella Industrier, ett Västmanlandsföretag som haft stor betydelse för vår region i och med dess tillväxt och utveckling.

Mälardalens universitet blev universitet förra året vilket är en enormt stor tillgång för vår region. Eric Svanelöv, lektor i socialt arbete samt processledare i forskning gästar soffan och berättar om senaste nytt från universitetet. 

Eric delar med sig om aktuellt på universitetet just nu och hur han tänker kring social hållbarhet och samverkans forskning.

 

Jasmine Saeedi , Konsultchef, och Petter Lundgren, VD, på Clockwork  gästar oss och berättar det senaste om deras hållbarhetsarbete.

Clockwork arbetar konstant med att vara med och bidra till en mer hållbar utveckling genom  att minska deras klimatpåverkan och istället öka den positiva inverkan på de dem möter inom verksamheten. Detta ämne, i nutida samhällssituation, är mer aktuellt nu än aldrig förr.

Elin Holte från Randstad gästar soffan och kommer att dela med sig av de senaste trenderna inom Employer Branding.

Hon avslöjar vad Randstads Employer Branding rapport, bland annat, säger om vad svenskar efterfrågar hos den ideala arbetsgivaren och besvarar den heta frågan kring rörligheten på arbetsmarknaden och anledningar till varför arbetstagare byter jobb.

Aylin Farid, Public Affairs Manager, på ABB kommer och berättar om deras stora satsning på Finnslätten. 

Foto: Karin Björkquist. Nyligen avslöjades ABBs projekt om att bygga ett toppmodernt campus på Finnslätten i Västerås. Annat som är aktuellt på ABB är deras fantastiska arbete med kompetensförsörjning, något som Aylin kommer att avslöja mer om i morgonsoffan.

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

2 november 2023

Tid

Kl. 07.30 - 09.00

Plats

Stora Salen
Elite Stadshotellet i Västerås

Information
  • Kostnadsfritt för medlemmar.
  • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
  • Vi bjuder på frukost.
  • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
  • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
  • Sista anmälan 1 november  kl.13.00 2023.
  • Efter kl.13.00 kontakta: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: felix@handelskammarenmalardalen.se

Magnus Forslund

  • Affärsområdeschef
  • Marknad & Medlemsservice
Deltagare