Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Vilket producentansvar har ett svenskt företag vid export?

Varmt välkommen till en webinarserie om Exportkunskap i praktiken. Här får du svar på hur det fungerar i praktiken när man som företag måste registrera sitt producentansvar i till exempel Tyskland, eller i Österrike.

Här får du möjligheten att träffa Johan Uhlin som arbetar med rådgivning till svenska och tyska bolag med verksamhet inom EU. Han kommer under cirka 1 timme att vägleda oss igenom dessa frågeställningar. Webinariet kommer även att beröra E-handel och besvara vilka aktuella krav som e-handelsportaler ställer på sina företagskunder. Du får även vetskap om vilka som är de senaste nyheterna från andra EU länder gällande krav på förpackningsåtervinning.

Webinariet är särskilt av intresse för svenska exportföretag som avsätter förpackningar på EU marknaden, via såväl stationär handel (B2B) som via E-handel (B2C) och som därav berörs av den nationella lagstiftningen.

Välkommen att anmäla dig!

Regional exportsamverkan är ett samarbete mellan Almi Mälardalen, Business Sweden, Enterprise Europe Network, EKN, Handelskammaren Mälardalen, Region Västmanland och Region Örebro län.

Pris (inkl. moms):

Kostnadsfritt

Kontaktinformation:

073-044 14 54

Tid:

Torsdag 26 okt

kl. 09.00–10.00

Plats:

Online seminarium

Information:

Sista anmälan: 23 oktober 2023