Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon januari

Välkommen till Promotionmorgon! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé och musikunderhållning. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

uppdateras löpande!

Pulsen på näringslivet i Örebro län
Hur ser prognoserna ut för de kommande månaderna och året med tanke på lågkonjunktur och energikris? Vilka branscher drabbas och hur märks det?  Johan Södergren, Utvecklingsledare på Region Örebro län gästar oss tillsammans med Örjan Strömberg, Servicechef på Möller Bil i Örebro som ger oss perspektivet från bilbranschen.

Hindersmässan är tillbaka
25-28 januari är Hindersmässan tillbaka efter att ha varit stoppad på grund av coronapandemin i tre år. Ajdina Ranica och Ferid KovacevicÖrebro kommun kommer och rapporterar från årets Hindersmässa.

Handelskammarens nya satsning i Örebro
Yrkeshögskola Mälardalen verkar för att stärka den regionala  kompetensförsörjningen och bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden.
Pauline Hildingsson, Projektledare Handelskammaren Mälardalen berättar om den senaste satsningen i Örebro län.

Hur mår föreningslivet i Örebro län?
Med en pandemi bakom oss och den energikris och lågkonjunktur vi befinner oss i tar vi reda på vilka utmaningar och möjligheter det innebär för föreningslivet i Örebro län. Charlotta Stenhem RF-SISU sitter i panelen tillsammans med representanter ur föreningslivet i Örebro län.

INSIKT 2023
Örebro får äntligen ett stort näringslivsevent. Den 8 mars smäller det på Conventum! Promotionmorgon har två biljetter att lotta ut.
Kika in det fullspäckade programmet här:

Information och anmälan

Tid

27 januari,  7.30-9.00

Plats

Conventum Club 700, Örebro

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan: 26 januari 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så har du nu möjlighet att prova-på. Välkommen med din anmälan nedan.

Moderator

Felix Andersson

Interaktivt deltagande

Vi kommer under året använda oss av Handelskammaren Mälardalens egen app under några av våra event. Det är ett sätt att skapa förutsättningar för er deltagare att interagera med varandra samt kunna vara mer delaktiga i programmet.

Ladda ner appen här:

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Deltagare