Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte: Morgon på Kammaren juni

Välkommen till Morgon på Kammaren!

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer, bilder och andra korta inslag.

Vi lottar ut en biljett till Stora Näringslivsdagen 2023!

PROGRAM

Be sustainable. Be brave. Behave. Mari berättar om hur det digitala företaget Easy To Trust hjälper företag att integrera riskhantering & hållbarhet.

En ny omgång är på gång för hållbarhetsutbildningen Hållbart Företagande i Praktiken som Mari driver för Handelskammaren Mälardalen.  Vem ska gå utbildningen och varför?Mari Hellblom, grundare & ägare ETT.

Utbildningskoncernen ABB-gymnasiet, Hitachigymnasiet, Vattenfallgymnasiet & Mälardalen International School strävar efter att vara en viktig del av kompetensförsörjningen i Västerås.

I dagens globaliserade värld är det avgörande att ha tillgång till en internationell skola i staden. Det är en långt efterlängtad möjlighet som inte bara berikar vårt samhälle utan också ger Västerås en konkurrensfördel i en alltmer internationaliserad värld. Men vad innebär egentligen begreppet "internationell skola"? Inga Näslund, VD på  utbildningskoncernen ABB-gymnasiet, Hitachigymnasiet, Vattenfallgymnasiet & Mälardalen International School. Petra Nygård, rektor på Mälardalens International School.

Med en unik helhetslösning hjälper Handelskammaren Mälardalen dig när du anställer specialister från utlandet. Med Relocation Service kan Handelskammaren vara din HR-avdelnings förlängda arm.

Med vårt breda kontaktnät och lokala kännedom spar vi er tid och er medarbetare kan snabbare känna sig hemma samt öka förutsättningarna för en bra arbetsinsats. Oskar Axelsson, VD Handelskammaren Mälardalen

StyrelseAkademien är en ideell förening som arbetar med att förbättra och utveckla styrelsearbete i både små och större bolag, främst genom utbildningar och seminarier.

För många företag är det en utmaning att bara komma igång med ett mer aktivt styrelsearbete. Nu genomför SturelseAkademien ett projekt, ”värdeskapande Styrelsearbete” för att göra det enklare att komma igång med ett aktivt styrelsearbete. Jan-Erik Westlund, StyrelseAkademien Mälardalen.

Sofia, Linn och Johan berättar om det lokala samarbetet mellan Café Bar och Björklunds kafferosteri.

Vad kännetecknar ett bra kaffe?  Du får inspiration för härliga smaker och aromer inför sommaren av kaffeexperterna! Sofia Ravna, Distriktschef  & Linn Dahlberg, säljare, Café Bar. Johan Björklund, ägare Björklunds Kafferosteri.


Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren.

När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator. Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

1 juni 2023

Tid
 • Kl. 07.30-09.00
 • Frukost serveras kl. 07.30
 • Scenprogrammet börjar kl. 08.00
Plats

Djäknesalen
Elite Stadshotellet i Västerås

Information
 • Kostnadsfritt för medlemmar.
 • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
 • Vi bjuder på frukost.
 • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
 • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
 • Sista anmälan 31 maj kl.13.00 2023.
 • Efter kl.13.00 kontakta: paula@handelskammarenmalardalen.se 0766-77 97 98

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: paula@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: felix@handelskammarenmalardalen.se

Paula Byström

 • Projektledare
 • Affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Deltagare