Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Morgon på Kammaren

Välkommen till sommaravslutning med Morgon på Kammaren!

Den här gången går vi in på samverkan med näringslivet och det nya universitetet, vi pratar förändringskommunikation och hållbarhets- och jämställdhetsarbete samt projektet JAG2030 i en elitverksamhet. Du får heta tips om vad som händer i Västerås i sommar och vi släpper mer information om ännu ett nytt nätverk; Unga ledare och entreprenörer. Vi avslutar med 'bra att veta' om Clubhouse, det nya nätverket där användare kommunicerar i röstchattrum. Du får som vanligt ta del av våra härliga medlemsfilmer samt lite andra överraskningar!

Även denna gång har du chansen att bjuda med en vän kostnadsfritt som är intresserad av Handelskammaren Mälardalen. Vårt 'prova på erbjudande' ger dig chansen att se hur en av våra mötesplatser för medlemmar fungerar.

Program

Helena Jerregård, Vicerektor Samverkan, Mälardalens Högskola

Vad blir den stora skillnaden mellan att vara högskola och universitet? Vilka områden kommer Mälardalens Universitet att fokusera på? Hur kan vi som företagare samverka med er? Detta och mycket mer kommer Helena att berätta om.

Cath Blomkvist, Kommunikationskonsult, Comcath

Cath Blomkvist är kommunikationskonsulten som skapat Mangometoden -
situations- och målgruppsanpassad förändringskommunikation. Cath inspirerar med hur  du kan kommunicera tydligare och effektivare, så att du lättare når dina mål.

Emre Gürler, Hållbarhetsansvarig Eskilstuna United

Emre är hållbarhetsansvarig Eskilstuna United. Han kommer berätta om föreningens hållbarhets- och jämställdhetsarbete och projektet JAG2030. JAG2030 är ett upprop för att öka jämställdheten i Eskilstuna, Sörmland och utanför. Idag är inte Eskilstuna, Sörmland eller Sverige jämställt.
Det är varken jämställt inom fotbollen eller näringslivet.

Pernilla Törngren, Destinations utvecklare, Visit Västerås

Vad händer i Västerås i sommar? Av Pernilla får du heta tips inför hemestern, sommaren 2021, på besöksmål, aktiviteter och sevärdheter i Västerås med omnejd.

Petrus Dag, Kommunikatör & Föreläsare, Handelskammaren Mälardalen

Petrus presenterar ännu ett nytt affärsnätverk för i år; Unga ledare & entreprenörer. Ett ypperligt nätverk för den unga ledaren som vill stärka tryggheten i sin profession. Petrus är även väldigt aktiv i Clubhouse och delar med sig av erfarenheter och goda råd.

Programledare, Petra Garnås

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Varmt välkommen med din anmälan!

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Du får även möjligheten att delta i online-mingel med andra deltagare.

Vi är tillbaka i höst med nytt program och nya spännande gäster!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap
Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Information och anmälan

Bokningen är öppen!

Datum

03 juni 2021

Tid

kl 07.45-09.15

Plats

Online via Zoom

Information

- Kostnadsfritt för medlemmar
- Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
- Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
-Sista anmälan 2 juni 2021

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: paula@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av vad du får ut av ett sponsorhip för Morgon på Kammaren? Kontakta anna@handelskammarenmalardalen.se

Deltagare