Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte: Morgon på Kammaren juni

Välkommen till Morgon på Kammaren!

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer och andra korta inslag.

Det här är sista omgången innan sommaruppehåll - vi ses igen 8 september!

PROGRAM

 

 

Sharp Business Systems Sverige jobbar för att företag ska känna sig säkra, trygga och effektiva i sin vardag. På Morgon på kammaren får du veta mer om deras 5 affärsområden och hur de tillsammans med dig jobbar för att säkra upp den digitala arbetsplatsen.

Hanna Karles - IT-specialist, Petra Pettersson-  Account Manager Betalningslösningar och Sanna Narancic -  Account Manager Dokumenthantering, Sharp Business Systems Sverige AB

Kan man mäta kompetens och kan man mäta ”Det personliga ansvaret" i syfte att minimera tidstjuvar och göra mer rätt än fort? Mats Bengtsson går in på djupet kring dessa frågor is syfte om att utveckla och utbilda individer, grupper och företag.

Mats Bengtsson, VD Affärsnytta

IKEA - allt inom inredning, möbler, vitvaror och inspiration. Det multinationella möbelföretaget grundades i Sverige år 1943 av Ingvar Kamprad som ett postorderföretag. Idag gästas vi av IKEA Västerås och IKEA Second Hand, Eskilstuna, som kommer att berätta om helhetslösningar för företagskunder och om nya möjligheter med second hand även för företag.

Mersi Duic, IKEA BUSINESS Head Leader och Camilla Johansson, IKEA Second Hand

2Secure skapar en tryggare vardag för företag och privatpersoner med skräddarsydda lösningar och är ett av Sveriges största privata säkerhetsföretag.  Med med hjälp av partnerskap med företag, myndigheter och privatpersoner arbetar jobbar de stenhårt för att kontrollera risk och därigenom skapa en säker, trygg, livskraftig och utvecklande miljö för människor, information, tillgångar och idéer.

Anders Bennström, Senior consultant på 2Secure AB

Pandemin har påskyndat utvecklingen mot mer digitala arbetssätt. Möjlighet till hybridarbete ses av många chefer som ett absolut måste för att företag ska kunna behålla sin attraktivitet som arbetsgivare. Dock ställer det hybrida arbetssätten högre krav på ledarskapet i fråga om kommunikation, struktur och uppföljning. Rolf är en flexibel plattform som genom reflektion, målstyrning och coaching kan hjälpa företag att kontinuerligt utveckla sina medarbetare och processer.

Pia Nilsson, VD och Therese Näs Tärnblom, Organisationskonsult och Partner, Rolf

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

2 juni  2022

Tid

Kl 07.30-09.00
Frukost serveras 07.30, Scenprogrammet börjar 08.00.

Plats

Stora salen
Elite Stadshotellet i Västerås

Information

- Kostnadsfritt för medlemmar, ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare!
- Vi bjuder på frukost
- Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
- Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
- Sista anmälan 1 juni  2022

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: paula@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: felix@handelskammarenmalardalen.se

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Deltagare