Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon juni

Välkommen till Promotionmorgon. På vår sommaravslutning blir det prisutdelning, spännande gäster och senaste nytt. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

 • Vad är Metaverse och varför är det i ropet?
  I metaverse-eran förväntas vi kliva in i internet tredimensionellt istället för att delta tvådimensionellt som idag. Men vad är det egentligen? Elin Häggberg från Teknifik förklarar tekniktrenderna som det pratas om just nu.
 • Årets vinnare av Miljö- och Kvalitetspriset
  Örebro kommun lyfter fram gioda förebilder genom att dela ut Miljöpriset och Kvalitétspriset. Vinnarna intervjuas på scenen.
 • Nytt digitalt verktyg för bättre jobbmatchning
  Dittyrke.se är en digital plattform som har övergripande syfte att bidra till en förbättrad kompetensförsörjning genom att matcha användarens drivkrafter mot innehållet i jobben. Genom att besvara frågor om just ditt jobb kan du vara med och bidra till att minska glappet mellan arbetsmarknaden och skolan. Hur? Lars Rubensson berättar mer om Arbetsmarknadskunskap och det nya digitala verktyget
 • Gustavsvik laddar för högsommar
  På med solbrillorna. Snart kommer en sommar som betyder mycket för besöksnäringen. Detta är den första sommaren på två år utan restriktioner. Ylva Axell delar med sig av tankarna och planerna för Gustavsvik resort.

Moderator

Felix Andersson

Information och anmälan

Tid

3 juni,  7.30-9.00

Plats

Elite Stora Hotellet, Örebro

Information

Kostnadsfritt.  Sista anmälan: 2 juni 13.00.

Promotionmorgon är för medlemsföretag. Är du inte medlem, men nyfiken och vill delta så är du välkommen att kontakta Felix.

Jesper Granath

 • Marknadskoordinator
 • Kommunikation, webb och IT
Deltagare