Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Kunskapsfrukost: Våffelfrukost med Lexicon - FULLBOKAD

Vi börjar morgonen med att grädda våfflor och mingla för att sen sätta oss ner tillsammans för att titta på några av de delar av utbildningarna som Lexicon ser stort behov av ute hos sina kunder.

Först kommer vi titta på det nya sättet att jobba med datorn, Office 365 som erbjuder ett mer öppet arbetssätt än de tidigare Officepaketen. Vi börjar med en introduktion till apparna.

Vi kommer bland annat titta på hur man navigerar sig och hur Sharepoint och Onedrive samverkar och vad skillnaden är mellan de två. Vi tar även en snabb titt på Onenote och möjligheterna med att använda det som redskap under sin arbetsdag och i vardagen.

Efter en genomgången för IT tittar vi mer på våra personliga egenskaper. Vår mest efterfrågade utbildning just nu är Personlig effektivitet. Här handlar det om att lära sig ett arbetssätt för att slippa stress i vardagen. Vi kommer bland annat titta på begreppet bråttom, vad betyder det egentligen?

Välkommen till en inspirerande morgon önskar Sofie, Vilijam och Joel på Lexicon och Handelskammaren Mälardalen.

Begränsat antal platser - först till kvarn.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information

Tid

21 februari 2018, kl 7.30-9.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - Vasagatan 20 A Västerås

Information

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen. Frukost serveras mellan 07.30-08.00, program mellan 08.00-09.00.