Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Handelskammarklubb

Varmt välkomna till nya Handelskammarklubben!

Välkommen till ett nytt år med Handelskammaren Mälardalen, vi ser fram emot många givande möten under 2018! Nytt för i år är att vi flyttar klubben till Sky Bar på Hotell Plaza. Förutom att det är en härlig lokal med en otrolig vy över Västerås hoppas vi på att den ska lämpa sig väl för mingel och nätverkande samt sätta er medlemmar i centrum på ett bra vis.

Klubben gästas av Rickard Mäkitalo, försäljningschef Mittmedia marknadsområde Västmanland och Erik Sjölander (tf Deskchef Mittmedia Stockholm Västmanland)

Vi ser fram emot att  på temat ”Going from newspaperbusiness to the business of news" få en dragning om det aktuella medielandskapet.

Lokaltidningens roll är att vara en demokratisk kraft i samhället och naturlig samlingspunkt i människors vardag. Så har det alltid varit – och så vill vi att det ska fortsätta. Därför räcker det inte för oss att följa utvecklingen när vi ser att människors vardag förändras. Vi behöver leda den. Som landets största och ledande mediehuskoncern har vi, genom den senaste tekniken, kraften att utveckla journalistik och marknadskanaler för att vara mer relevanta än någonsin.” - Rickard Mäkitalo, försäljningschef Mittmedia marknadsområde Västmanland.

Ni kommer att känna igen klubben men vi kommer även att erbjuda en del nya moment för att maximera nyttan för er.

Vi bjuder på lättare plockmat och ett glas bubbel. Varmt välkommen till nya Handelskammarklubben, vi håller på mellan 16.00-18.00. Hjärtligt välkommen!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Tid

21 februari 2018, kl 16.00-18.00

Plats

Sky Bar, Hotel Plaza

Kopparbergsvägen 10, 722 13 Västerås

Information

Kostnadsfritt för Handelskammarens medlemmar, men anmälan krävs.