Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Kompetensnätverket: LinkedIn - ett enkelt och effektivt sätt att hitta medarbetare

Kompetensnätverket är mötesplatsen för dig inom näringslivet som vill samverka kring kompetensförsörjning och kompetensutveckling, utbyta erfarenhet och få ökad kunskap inom kompetensförsörjningsområdet.

Vill du och dina arbetskamrater lära er mer om hur ni på ett enkelt sätt kan använda LinkedIn som ett verktyg för att hitta och rekrytera medarbetare?

Allt fler använder LinkedIn som ett Facebook för sitt professionella liv. De flesta lägger inte bara upp sin CV och letar efter lediga jobb, de använder också plattformen som en kunskapskälla och för att skapa relationer. 8 av 10 som är på LinkedIn är öppna för förslag även om de inte aktivt söker nytt jobb. Det betyder att du hittar många potentiella medarbetare där.

Innehåll

  • Vad gör vi på LinkedIn?
  • LinkedIn och svenskarna
  • Privat eller professionell?
  • Grupper och företagssidor
  • Inlägg och storytelling
  • Hitta och kontakta kandidater

Ta med din egen dator för att delta i vår gemensamma workshop där du kan jobba med din egen eller företagets profil, leta efter kandidater som du kontaktar och/eller göra inlägg och artiklar.

Frukosten står framdukad från 7.30 och programmet startar klockan 8.00.

Varmt Välkommen!

Handelskammarens Kompetensnätverk är ett forum där näringslivet får möjlighet att samverka kring kompetensförsörjning och kompetensutveckling, utbyta erfarenhet, lyfta fram kompetensbehov på kort och lång sikt diskutera utbildningsformer och samverkansbehov med det offentliga. I nätverket får du träffa personer från andra företag som har liknande utmaningar som du och dina kollegor har.

Kompetensnätverket är till för dig som arbetar med HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning och som vill utveckla din kunskap till nytta för dig själv och ditt företag.
Kompetensnätverket är kostnadsfritt för medlemmar. Övriga deltagare betalar en avgift på 3 000 kr/år (ex moms). Det går självklart att bli medlem när som helst under året. Är du intresserad av att höra mer om Handelskammarens Kompetensnätverk, tveka inte att kontakta oss!

Information och anmälan

Tid

23 maj 2019, kl. 7.30-10.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - Vasagatan 20 A, Västerås.

Information

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen, men anmälan krävs.

Sista anmälan: 21 maj 2019