Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Handelskammarens årsfest

Richard Brixel, en av våra stora internationella skulptörer bor vid Hjälmarens strand utanför Arboga, på Måla. Han brukar inte öppna sitt hem för större grupper av besökare, men nu är du välkommen hit i samband med Handelskammarens årsfest och stämma den 23 maj. Det får du inte missa!

Givetvis blir det visning och möte med skulptören själv men vi bjuder också på vårbuffé från Ågården, mingel, bubbel och en hel del babbel. Mottagaren av årets förtjänstmedalj avslöjas, årets företagare Alan Björk delar med sig av sin fantastiska företagsresa och Richard Brixel intervjuas. Allt inramat av fascinerande skulpturer och med utsikt över Hjälmaren. Detta är ett event exklusivt för våra medlemsföretag och inbjudan gäller för dig samt en eller två kollegor/vänner.

Så boka in torsdagen den 23 maj från ca kl 16.30 och anmäl dig redan nu. Vill ni inte ta er hit på egen hand erbjuder vi chartrad buss t/r från Örebro, Västerås och Eskilstuna (bokas i anmälan).

"En av Sveriges största skulptörer genom tiderna
med hela världen som sitt arbetsfält"

Richard Brixel finns representerad i bla olympiska parken i Beijing med sin skulptur ”Dream” men du finner Brixels verk hos samlare världen över, museum, institutioner samt som offentliga utsmyckningar. Hans känsla för frihet och det svävande är något av hans signum.

Samarbetspartner

Information och anmälan

Tid

Torsdag 23 maj 2019, kl 16.30-20.00

15.30 Buss från Eskilstuna, Portgatan 3, Munktell Science Park
15.30 Buss från Västerås, Elite Stadshotellet
15.30 Buss från Örebro, Rudbecksgatan 7, Behrn Center

(ca 16.10 Buss från Arboga Näringsliv & Turism, stationen)

20.15 Bussar till Eskilstuna, Örebro, Västerås via Arboga avgår

Plats

Brixelgården, Utnäsvägen 4, Arboga

Information

Handelskammarens årsfest är kostnadsfri och arrangeras tillsammans med Västra Mälardalen i Samverkan.

Välkomstdrink från 16.00. Stämman startar 16.30 och avrundas med Handelskammarens förtjänst-medalj. Därefter bjuds på guidad rundvandring, vårbuffé, föredrag med Årets Företagare och intervju med Richard Brixel.

Sista anmälan: 20 maj 2019

Deltagare

Innan årsfesten arrangeras för första gången Chamber Summit. Läs mer och anmäl dig här.