Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukost drop-in på Handelskammaren- Västerås

Handelskammaren Mälardalen är en oberoende privat näringslivsorganisation som företräder företagens intressen och bidrar till framgång, lokalt och globalt för både små och stora företag. Vårt uppdrag är att främja ett starkt och konkurrenskraftigt näringsliv i regionen- vi röjer undan hinder för tillväxt.

Frukost drop-in på Handelskammaren

Vi firar in hösten med att öppna vår verksamhet för dig som vill veta mer om oss och ett eventuellt medlemskap. 27 augusti 2019 har vi frukost drop-in på Handelskammaren Mälardalen. Om du tecknar ett medlemskap på plats den 27 augusti så blir du med i utlottningen av en biljett till Stora Näringslivsdagens femårsjubileum! Varmt Välkommen!

Nyheter hösten 2019

1) Handelskammaren växer 
Vi jobbar aktivt på att utöka vår verksamhet med idag 800 medlemmar i Västmanlands län, Södermanlands län och i Örebro län. En extra satsning i Västra Mälardalen gör att Handelskammaren Mälardalen även är på plats på Näringsliv & Turism i Arboga.

2) Marknadsföring och nya nätverksgrupper
Vi satsar ännu mer på nya mötesplatser, nätverksgrupper och events som ingår i medlemskapet där våra medlemmar har chansen att marknadsföra sig och stärka sin profil. Vi kommer dessutom att starta nya nätverk bland annat för dig som jobbar med marknadsföring, försäljning import, export och industri. Mer information kommer inom kort. Utöver det har man som medlem tillgång till våra Kunskapsfrukostar, seminarier, utbildningar, Business Pulse och mycket mer!

3) Stora Näringslivsdagen 2019
24 september 2019 är det femårsjubileum för Stora Näringslivsdagen som arrangeras av Handelskammaren Mälardalen. I år handlar Stora Näringslivsdagen om digitalisering, hållbarhet och ledarskap. Vi har bland annat talare från Microsoft, Uber och Northvolt. Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Jubileumserbjudanden och spännande utlottningar erbjuds! Mer information hittar du på storanaringslivsdagen.se

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Datum

27 augusti 2019

Tid

kl. 07.30-09.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen
Vasagatan 20A, Västerås

Information

Vi bjuder på frukost från 07.30
Sista anmälan: 26 augusti 2019

Varmt Välkommen!